skullsplitter Avatar

skullsplitter

Laatste reviews

V for Vendetta(2005)

"...De VPRO-gids schrijft dat het verhaal een ondergeschoven kindje is en dat het met name om flitsende beelden gaat. Toen ik echter naar de bioscoop ging..."

Training Day(2001)

"...Recentelijk voor het eerst gekeken, schitterende film over de integriteit en de afbrokkeling daarvan naarmate je een mens meer macht geeft, of in..."

Terminator 3: Rise of the Machines(2003)

"...Soundtrack is idd waardeloos, maar ik wil het best opnemen voor deze film. Waar T2 gewoon een bigger-budget kopie was van het origineel met wat mooie..."

Desperado(1995)

"...El Mariachi (althans, de speler ervan van de eerste film) zit nu als 1 van de 2 vrienden van Banderas in de film. Goed kijken, maar hij zit er..."

Predator(1987)

"...Trailers zijn ook daar te vinden, en anders wel op Apple.com.... Fantastisch spannende film, redelijk controversieel ondanks de dubbele laag (leuk..."

Laatste reacties

"...[quote=kidcassidy]Is het niet zo dat je bij 4K of 8K of was het nou 16K (vergeef mijn onwetendheid) sowieso al diepte kunt zien en de gimmick 3D niet meer zult missen? In dat geval loopt deze techniek wat achter en kunnen ze er net zo goed direct mee......"
Onderzoekers maken 3d-scherm dat zonder brillen werkt
"...[quote=Krekelsaurus]Ik heb de film gister mogen aanschouwen bij de voorpremiere en ik moet zeggen dat ik ietwat teleurgesteld ben. Er zijn een aantal aspecten die uitstekend gedaan zijn in de eerste akte(nieuw karakter, space battle). Echter worde......"
Star Trek Beyond
"...[quote=FilmMaster]Hoezo?[/quote] Omdat Spielberg zijn magie ook kwijt is...."
J.J. Abrams is klaar met franchises
"...[quote=starbass]Toch vond ik deze en zelfs Total recall niet eens echt slecht, maar ze missen de humor en kritiek op de maatschappij en zijn veel te serieus en op de actie gericht.[/quote] Dit. De maatschappijkritiek was de sleutel in Verhoeven's......"
Regisseur over falen van 'RoboCop'-remake
"...[quote=Muufley]Welke thema's zijn dit dan want geen enkel thema viel op of sprong eruit in de nieuwe film. Zijn er wel nieuwe thema's (meervoud)?[/quote] Dit vond ik met de laatste film wel opvallend idd, weinig "eigen" thema's. Ja, die Rey-theme, m......"
John Williams mogelijk niet terug voor 'Star Wars: Episode VIII'

laatste ratings

3,9
Thunderpants (2002)
Thunderpants (2002)

watchlist

skullsplitter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.