emmy Avatar

emmy

Laatste reviews

Kingdom of Heaven(2005)

"...Ik vind als je iemand af wilt kraken dat je dat niet moet doen bij een film waarin hij of zij speelt. maar kraak hem dan af als persoon zelf... en..."

Desperado(1995)

"...Desperado mi película preferida. geweldig dat ie weer een keer komt (naaja k heb um toch op video en once upon a time in mexico op dvd) maar hij..."

Laatste reacties

"...RIP voor de enigste Hollander die om is gekomen. de harde realiteit ! http://nl.youtube.com/watch?v=EE9TLgCVLBM&mode=related&search=..."
Fahrenheit 9/11
"...Goeie film idd. jared leto ziet er ook wel komisch uit zo (had tijdje geleden nog handtekening bemachtigd van um.. wel geinige vent) maar verder over de film.. vind wel dat de "ziektebeelden" goed worden uitgebeeld, heb zelf ook tijdje in psychatrie......"
Girl, Interrupted
"...Ik heb um afgelopen zaterdag gezien in de voorpremiere, en ik vond hem erg goed deel 3. Hele zaal zat vol en wij (ik en mn vrienden) waren een van de jongeste in de zaal ( 21 jr en ouder).. de film was wel de moeite waard met de juiste lachwekkende s......"
Shrek The Third
"...Goeie film, maar dat zo'n oud vrouwke nog de puf heeft om 3 uur achter elkaar dat verhaal te vertellen aan die bemanningsleden hahahha ! maar film is de moeite waard !..."
Titanic
"...Goeie film ! als de mensen onwel worden ! Muhaha..."
Publiek onwel bij Saw III

laatste ratings

emmy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

emmy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.