BloodRayne II: Deliverance (2007)

A heart-stopping adventure!

2,8 details

  • 99 Min
  • Fantasy
  • Western
  • Actie
  • Canada
  • Duitsland
99 Min Canada

Het stadje Deliverance is een saai stadje in het Wilde Westen van Amerika, tot de vampier Billy the Kid daar verandering in brengt. Naast het maken van een aantal nieuwe vampieren, waaronder de sheriff en z'n mannen ontvoert hij een aantal kinderen om de rest van het stadje onder de duim te houden. Hij is van plan om de nieuw aangelegde spoorwegen te gebruiken om vampieren over het hele land te verspreiden en zo Amerika over te nemen. Rayne, ondertussen veel ervaring opgedaan hebbende als vampier jager, neemt het samen met 3 andere jagers op tegen Billy en z'n mannen.

Regie
Uwe Boll
Cast
Jodelle Ferland, Tyron Leitso, Zack Ward, Michael Paré, Michael Eklund, Brendan Fletcher, Natassia Malthe, Chris Coppola, Mike Dopud, Chris Spencer, Sarah-Jane Redmond, Vincent Gale, John Novak, John Tench, Michael Teigen.
Budget
$ 10.000.000
Release
18.09.2007

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

BloodRayne II: Deliverance

acties