The Mechanic (2011)

The most powerful criminals believe they're untouchable. They're dead wrong.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Heerlijke statham-film die een leuke mix brengt tussen ouderwetse en actie en de meer modernere dramatische toon in de actiefilms. jammer dat foster zich niet helemaal ontplooit in deze film want dat had de scènes tussen hen samen nog sterker kunnen maken maar de actie zit goed, het verhaal valt nooit stil, zit nog best degelijk in elkaar voor dit soort films en het einde doet wat je ervan verwacht.

7/10

jaime91

Avatar

Prima hersenloos actievermaak. Een Statham film die precies doet wat je mag verwachten, en ook niet veel meer dan dat. Tof ook om Ben Foster naast Statham te zien. Ik vind hem een erg goede acteur, die absoluut veel beter kan dan hij in deze film laat zien, maar toch vind ik het tof dat hij af en toe ook uitstapjes maakt naar actiefilms.

Een prima actiefilm dus, die wat mij betreft onterechte kritieken heeft gekregen. Zoals ik al eerder gezegd heb, actiefilms met Jason Statham staan meestal garant voor harde actie en een dun verhaal en daar moet je ook niet meer achter gaan zoeken. Dit is geen kaviaar maar een lekkere frikandel speciaal. Een prima snack waarmee je je een avond prima kan vermaken.