Puss in Boots

Puss in Boots (2011)

Live for danger. Fight for justice. Pray for mercy.

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Ik kan me in de mening van zowel Bannend als IvarW vinden. Humpty had idd gewoon een kat moeten zijn. Ik vind hem als ei ook een beetje in de weg lopen en het had beter gewerkt als er naast Kitty Softpaws ook wat mannelijke concurrentie voor Puss was. Zach Galifianakis is een leuke toevoeging, hij is een fantastische komiek alleen is hij in deze film maar zelden komisch. Gelukkig zit er toch best wat leuke humor in en de links naar andere sprookjes en Zorro zijn erg leuk en tof! Salma Hayek als Kitty is ook geweldig. Zij is gewoon perfect voor die rol. Hayek kan ontzettend sexy en verleidelijk zijn maar tegelijk ook ontzettend badass en dat is precies wie Kitty Softpaws is.

Al met al absoluut een hele leuke animatiefilm. Puss kan perfect een hele film dragen. Antonio Banderas is wederom in vorm in die rol en hij is natuurlijk ook de beste keus voor zijn rol. Het enige minpunt voor mij is dus Humpty al vond ik hem ook weer niet echt een stoorzender,ik had gewoon liever nog een 3de stoere mannelijke kat gezien.

Prachtige animatie, leuke humor, goede actiescenes en een leuk en soms zelfs ontroerend verhaal.Heb me heel erg vermaakt hiermee!

Banned

Avatar

Dat ei had beter een kat geweest. Dat was iets wat ik me constant zat in te beelden tijdens het kijken van de film. Dat ei past gewoon niet in een film over de gelaarsde kat. Komt daar nog bij dat het verhaal ook nogal vergezocht is en het niet meer echt een katten film is. Voor een film die Puss in Boots heet zitter er maar verdacht weinig katten in. Nochtans is Puss een geweldig personage dat hier ook mooi wordt aangevuld door kitty. Maar dat reuzen ei was een enorme stoorzender.
Ik moet zelfs toegeven dat de extra kortfilm op de Blu Ray : The Three Diablo's grappiger was en een interessanter plot had. Met in die kortfilm hadden ze zelfs de perfect slechterik : De fluisteraar. In tijden niet meer zo gelachen om een slechterik die het zo goed bedoelt! Jammer maar dat ei moest al vanaf minuut tegen een muur geslagen worden.

Ohja de animatie is weer netjes verzorgd. Ik kon weer elk haartje van die rosse kat tellen. Doe zo verder Dreamworks maar animeer aub. nooit meer een ei!