The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

Forever is only the beginning

Reviews (2)

Croft

Avatar

Het boek heb ik halverwege weggelegd omdat ik er een beetje misselijk van werd (lees: te romantisch), om hem toch weer verder te lezen waarbij ik me steeds half liep te ergeren (lees: dit meen je toch niet?!). Omdat het het laatste deel van de reeks is was het toch wel vermakelijk genoeg om hem uit te lezen.

De film....

Iets lezen is iets heel anders dan het ook op het scherm zien. Vaak keek ik naar scenes en dacht 'ahh Smiley face' om vervolgens in lachen uit te barsten omdat het eigenlijk te belachelijk voor woorden was.

De film volgt heel goed het boek maar omdat sommige scenes dus zo idioot zijn (en in het boek al moeilijk te verdragen zijn) komt het in de film vaak achterlijk over. Kortom, ik geef een 9 voor de goede uitwerking van het boek en een 1 vanwege het belachelijke effect ervan: een 5.

Oh en ik vraag me serieus af of Kristen Stewart ook nog een andere kop kan trekken, dan alleen de ik-ben-niet-zo-goed-bij-mijn-hoofd-en-ik-weet-niet-hoe-mijn-mond-dicht-moet kop.

Secret1994goesFilm

Avatar

Stop aub met die negatieve zever van Twilight - -'
en zeker de zever da je geen man zijt als je er naar ga kijke - -'
Ik ben een man en ik ben gaan kyke. en ik heb er zeker geen spyt van!
Oké, de twilight serie is niet echt wow en geweldadig (maar geef toe de wolven zijn echt wel 'wow!')
Maar ik ben na de vorige drie te gaan zien,ook naar deze vierde gaan kyke. Ik kon er een vriendin mee plezier doen om mee te gaan en zeer slecht vind ik de films niet. Het is gewoon een romantisch filmpje met mythische wezens,wat ik dus zeker niet erg vind.

Maar over de film ;)
Ik vind dit toch bijna de beste van de tot-nu-toe-uitgekome films. Deze film brengt verandering in de serie:het langverwachte huwelijk.
Het huwelijk vond ik supermooi. Maar het gevaar bij Twilight is dat sommige meisje ietsje te hard gaan hopen op een overgevoelige,maar toch koele Edward,die hun uitvraagt.
Maar de film was goed,het acteerwerk was redelijk goed,Jakob heeft z'n kleren mr één keer uitgetrokken (!). Er zijn enkele details uit de boeken vergeten,maar dat maakte het hellemaal niet erg. De film was goed! (; (8/10)

groeten
De jongen die alle Twilights al heeft gezien