Croft Avatar

Croft

Laatste reviews

Hachi: A Dog's Tale(2009)

"...Ik snap echt niet hoe deze film zo'n hoog cijfer heeft weten te scoren op zowel FT als IMDB... Ik vond er niets aan. De omschrijving van filmtotaal..."

Limitless(2011)

"...Ok... Het is een prima film. Pluspunten waren het acteerwerk, de uitwerking van het concept en de special effects (vond ik zeker een toevoeging..."

Immortals(2011)

"...Trailer doet het stukken mooier lijken dan het is: het horror aspect overheerst het actie aspect. Daarnaast liep het verhaal voor geen meter, voegde..."

The Adventures of Tintin(2011)

"...Ode aan Spielberg! De hoeken van de shot's, het geraffineerde gebruik maken van de animatie-mogelijkheden, de personages, de actie...."

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1(2011)

"...Het boek heb ik halverwege weggelegd omdat ik er een beetje misselijk van werd (lees: te romantisch), om hem toch weer verder te lezen waarbij ik me..."

Laatste reacties

"...De trailer maakt me niet warm voor de film... Het boek is qua verhaal en spanning zoveel beter dan de twilight reeks...."
Trailer 'The Host'
"...Fantastische film; beelden, acteerwerk, personages en humor. Een echte aanrader! 10/10..."
Intouchables
"...Wat een intelligente gepaste opmerking...."
Brammetje Baas
"...De andere 3 spider man films vallen in het niets vergeleken met deze film. Wat een fantastische film! Zowel de actie, het verhaal als de personages zijn goed uitgewerkt. Mooie special effects en filmwerk. Een 9...."
The Amazing Spider-Man
"...Precies zoals Dablidov zegt en daaraan wil ik toevoegen dat het echt naar was naar Kiera Knightley te moeten kijken, god wat is ze hier dun en onaantrekkelijk. Wel goed geacteerd, maar het verhaal gaat nergens en blijft wat oppervlakkig. Een 5...."
A Dangerous Method

laatste ratings

watchlist

Croft heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.