Croft Avatar

Croft

reacties

  • Fantastische film; beelden, acteerwerk, personages en humor. Een echte aanrader! 10/10

    als reactie op de film Intouchables

  • De andere 3 spider man films vallen in het niets vergeleken met deze film. Wat een fantastische film! Zowel de actie, het verhaal als de personages zijn goed uitgewerkt. Mooie special effects en filmwerk. Een 9.

    als reactie op de film The Amazing Spider-Man

  • Precies zoals Dablidov zegt en daaraan wil ik toevoegen dat het echt naar was naar Kiera Knightley te moeten kijken, god wat is ze hier dun en onaantrekkelijk. Wel goed geacteerd, maar het verhaal gaat nergens en blijft wat oppervlakkig. Een 5.

    als reactie op de film A Dangerous Method

  • Zeker het kijken waard. Het acteerwerk was wisselend: Orlando en Mila zeer goed (op een goede manier aangedikt)! Maar de jongeling en het blonde meisje waren een beetje jammerlijk. Daarnaast kakt het verhaal halverwege wat in maar niet erg genoeg om deze film niet willen zien ;).

    als reactie op de film The Three Musketeers

  • Hehe dit viel mij even op: [url=http://www.filmtotaal.nl/foto.php?film=18937&id=12652] Milady 1 [/url] [url=http://www.filmtotaal.nl/foto.php?film=18937&id=13316] Milady 2 [/url] Zoek de verschillen :D

    als reactie op de film The Three Musketeers

  • Hmmm dat deze film is gebaseerd op de bekende (en ontzettend domme) 'je gebruikt maar 20% van je hersenen' mythe, houdt mij al enigszins tegen de film te gaan kijken. Maar mijn ergernissen zijn niet sterk genoeg om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen :p. Ik ben benieuwd in welk jasje ze de mythe nu weer gieten...

    als reactie op de film Limitless

  • Ik ben het met bovenstaande eens. Een zeer goede komedie over een zwaar onderwerp. De afwisseling van lachmomenten naar pijnlijke momenten waren zeer scherp. Zeker een biosbezoekje waard. Een 8.

    als reactie op de film 50/50

  • Het verhaal is wat mager, actie was wel realistisch. Ik heb hem 24 november gezien maar moet nu al moeite doen dingen van de film te herinneren: zegt iets over de film, een magere 7.

    als reactie op de film Killer Elite

  • Ondanks dat ik me erg stoorde aan het enge mondje en de plastic borsten van Anna, heb ik me prima vermaakt met deze film. Hij is uiteraard voorspelbaar, maar desondanks leuk om 's te huren en hem met je vriendje/vriendinnetje op de bank te bekijken: 5,5 dus afgerond een 6.

    als reactie op de film What's Your Number?

  • [quote=Toky]Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en kostuums en moderne actie geven je als kijker een verzadigd gevoel. [/quote] Idd, prachtige decors, mooie kostuums, goed aangedikt acteerwerk van Orlando en Mila(!). Het verhaal begint alleen halverwege een beetje in te kakken. Vermakelijk, maar ik ga hem geen tweede keer kijken: 7.

    als reactie op de film The Three Musketeers

  • Boeiend concept, redelijk uitgewerkt met af en toe wat afgezaagde scenes. Ik kreeg vooral steeds de kriebels omdat de dood met elke simpele betaling weer een stapje dichterbij is, maar meer spanning vond ik er niet in zitten. Al met al een vermakelijke film om te zien: 6.

    als reactie op de film In Time

  • Bij een dansfilm zijn de verwachtingen voor het acteerwerk en de verhaallijn al laag, maar gezien daarnaast het hele dansgedeelte ook geen ruk voorstelde en ik me na een half uur al dood verveelde... Zeer slechte film: 1.

    als reactie op de film Body Language

  • Ik heb geen moment gelachen, er leek geen tempo in te zetten, er werd nergens naartoe gewerkt. Kortom, ik vond het pure tijdverspilling.

    als reactie op de film Bridesmaids