L'immortel

L'immortel (2010)

Le sang versé ne sèche jamais (Spilt blood doesn't dry)

Reviews (2)

GiLuX

Avatar

Flut film met een totaal onlogisch en ongeloofwaardig verhaal.

een mafiabaas en zijn kornuiten die opeens de goedheid zelve zouden zijn geworden is al erg lastig neer te zetten.

aaneenschakeling van kijk eens wat een aardige lieve mensen deze voormalige koelbloedige sadistische moordenaars eigenlijk zijn is dan ook tenenkrommend.


op een gegeven moment willen de 'bad guys' hem om gaan leggen maar krijgt hij de kans om ze voor te zijn en in een klap van ze af te zijn maar hij besluit rustig af te gaan wachten zodat zij de kans krijgen alles en iedereen te vermoorden... bizarre ongeloofwaardige logica.


het idee was blijkbaar om een film te maken met veel geweld er in en daarna pas een verhaal te verzinnen om de actie scenes aan elkaar te plakken en dan krijg je dus een totaal onrealistisch plot.

als je een leeghoofd bent die enkel puur van aktie houdt is het vast een goede film, als je veroordeeld bent tot een iq hoger dan 60 dan zou ik deze film links laten liggen.

Tarkus

Avatar

Prima Franse thriller, die volledig wordt gedragen door Jean Reno, mijn favoriete Franse acteur, die het ook internationaal, vooral in Amerikaanse filmen, heeft gemaakt.
Ook het scenario is zeer goed, met af en toe wat pittige actie in de straten van Marseille.
Wel is het een wat ongeloofwaardig verhaal, dat gebaseerd zou zijn op ware feiten, maar dan denk ik toch niet dat je een aanslag van 22 kogels, op de manier ook waarop, niet overleefd.
Maar als film, het is een goed verhaal met de nodige spanning, en hoewel ik niet echt van de Franse film houd, dit is wel een zeer goede. Aanrader dus...