Red Riding Hood (2011)

Who's afraid?

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Wat een slechte film is dit... Red Riding Hood is het welbekende verhaal van Roodkapje dat in een onnodig nieuw jasje is gestopt vol slechte dialogen en belabberd acteerwerk. Ik ben al jaren fan van Gary Oldman, maar wat heeft hij in deze film een slechte rol weten neer te zetten... Gary Oldman is dus niet bepaald goed, maar hij valt nog reuze mee in vergelijking met de waardeloze acteurs om hem heen in deze waardeloze film. De effecten zijn gewoonweg verschrikkelijk en zorgen ervoor dat je de film gelijk niet meer serieus kan nemen, als je dat al überhaupt deed. Zeer slechte film die ik waarschijnlijk nooit meer een tweede kijkbeurt zou geven.

2.5 / 10

Banned

Avatar

Fantasieloze fantasy film met een plot al even belachelijk als Twilight. Na het zien van de film vraag je je af waar in hemelsnaam hebt naar zitten... Het enige wat in me opkwam : "Dus roodkapje woont in een dorp waar iedereen aan incest doet en seks heeft met elkaar waardoor niemand nog weet van wie welke kind is ? Ja daar krijg je inderdaad weerwolven van. En Gary Oldman? Wat viel jij me tegen zèg.

Acer

Avatar

Red Riding Hood is een film voor de twilight saga fans (directed by Catherine Hardwicke) Dus dit valt wederom in haar straatje, de film is niet echt slecht. Alleen komt er maar een klein stukje van het bekende verhaal naar voren in de film. Namelijk het stukje nachtmerrie en het einde heel even. Ik vond het leuk dat Gary Oldman erin speelde, verder vond ik de film eigenlijk zwak en ook niet mijn genre. Had al in gedachte dat deze film een matige zes waardig was, maar tot me verbazing was het einde verrassend. Omdat het anders eindigde dan ik kon vermoeden, vond ik het opeens wel een stuk beter. Dus krijgt deze film dan ook een waardige 7 ! Verder niks bijzonders, gewoon een leuke allrounder.