Last Vegas (2013)

It's going to be legendary

Een droomcast zoals die van Last Vegas kun je bij wijze van spreken het telefoonboek laten voorlezen en dan is het nog interessant. Toch had er hier nog wat meer in gezeten.
play

5,9 details

  • 27 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
27 Min Verenigde Staten

'Last Vegas', dat omschreven wordt als "Grumpy Old Men meets The Hangover", gaat over vier beste vrienden die inmiddels ver in de zestig zijn. Ze besluiten even te vluchten voor hun pensioen en geven in Las Vegas een bachelor party voor de enige van het viertal die nog single is.

Regie
Jon Turteltaub
Cast
Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Michael Ealy, Jerry Ferrara, Romany Malco, Joanna Gleason, Roger Bart, Bre Blair, Andrea Moore, April Billingsley, Stephen Scarpulla, Noah Harden.
Budget
$ 28.000.000
Opbrengst
$ 134.402.450
Release
01.11.2013
Release NL
19.12.2013
Release DVD
11.03.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Turteltaub | Cast: Robert de Niro (Paddy), Michael Douglas (Billy), Morgan Freeman (Archie), Kevin Kline (Sam), Mary Steenburgen (Diana), e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2013

Er gaat flink wat verloren in de vertaling, maar een bekende Amerikaanse uitspraak zegt dat 'wat er in Vegas gebeurt in Vegas blijft'. De heren van The Hangover kunnen er over meepraten. De stad die uit het niets uit de grond werd gestampt in de woestijnstaat Nevada staat niet alleen bekend om zijn casino's en belachelijk grote hotels. Het is ook een populaire plek voor een flitshuwelijk (vaak met Elvis-imitator) en natuurlijk een vrijgezellenfeestje, waarbij je je schandelijk mag misdragen. Vier krasse knarren uit New York, die ooit bekend stonden onder de zelfverzonnen geuzennaam 'The Flatbush Four', besluiten de boel onveilig te maken in Las Vegas.

alle artikelen (10)

Last Vegas Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Last Vegas

acties