Horrible Bosses (2011)

Meet your new murder consultant.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

Blijft zoals altijd een kwestie van smaak en soms ook of je in de stemming bent voor het type film. Ik vond het een erg vermakelijke film, een plot met welliswaar overdrijving, maar toch waarin flink wat mensen zich kunnen herkennen. Kevin Spacey is lekker bezig, maar dat geldt eigenlijk voor alle hoofdrolspelers waarbij Aniston in feite een makkelijke rol heeft die ze wel vol overtuiging speelt tot genoegen van de mannelijke kijkers.

Banned

Avatar

Horrible Bosses is zo'n komedie die je eigenlijk enkel gaat kijken omwille van de cast en omdat er in de trailer grappige stukjes zaten. Horrible Bosses is in zeker zin ergens grappig. Zeker wanneer er onverwachte dingen gebeuren zullen je lachspieren zich het meeste amuseren. Sex en poep humor faalt bij mij dan weer enorm en die is in zeker zin ook ergens aanwezig. Maar ja er zijn mensen die dit grappig vinden dus dit soort films moet iedereen bedienen.

Het verhaaltje dat erom heen zit boeit wel z'n volle speeltijd en Jamie Fox als 'Motherfuckah' laat zien dat hij één van de beste cast leden is. Kevin Spacey lijkt wel een opblaas pop, maar acteert zoals altijd goed. Net als Farell en Aniston. Die tweede bewijst in deze film nog steeds dat ze een babe kan spelen en zij mag van mij nog veel komedies doen. Aniston is gewoon een actrice die zich heeft genesteld in het genre en daar gewoon niet meer uit wil. Wat zeker niet erg is. Eigenlijk is de cast van de Bosses interessanter en beter dan die van de werknemers. Gelukkig zat Bradley Cooper en die dikkerd uit de Hangover NIET in deze film... Oef. Alleen moeten we het nu stellen met Jason Bateman die er nog steeds hetzelfde uitziet als toen ik hem voor het eerst zag in Hancock.

Horrible Bosses is leuk voor een keer en is in zijn verrassingsmomenten het grappigst. Maar ook de Bosses zijn zeer grappig en hebben goedgeschreven dialogen. Zeker geen ramp deze film. Gewoon eentje uit hetzelfde straatje als Due Date, The Hangover, Hall Pass,... En dit soort films zijn leuk als je niks te doen hebt. Er zijn slechtere films in dit genre. Humor is zo subjectief. 6/10

Acer

Avatar

Horrible Bosses, heeft een leuke intro komt rustig op gang. Is wel een komedie waarbij je niet de gehele film in een deuk ligt, maar heeft van "die" grappige momenten. Soms is er weer één beter als de andere, al met al voor mij wel een geslaagde film. De gekozen cast vind ik wel goed, Aniston doet het hierin uitstekend. Jammer wel, dat Colin Farrell minder te zien was dan de rest. Kevin Spacey is altijd wel geweldig en brengt z'n karakter echt geloofwaardig over. Kortom verdient deze film een 7 en kan gekeken worden met niet al te hoge verwachtingen en dan komt het helemaal goed.