Oz the Great and Powerful

Oz the Great and Powerful (2013)

Oz will amaze.

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Oz the Great and Powerful is op zich wel een leuke familiefilm en ik vond het erg leuk dat het begin traag op gang kwam en dat het in zwart wit was, maar de film heeft wel problemen die beter gekunt hadden.
James Franco acteerde erg goed en vermakelijk, maar iemand waar ik me helemaal kapot aan ergerde in de film was Mila Kunis als de heks...
De film oogt op zich wel mooi en is zeer kleurrijk, maar het verhaal is op sommige momenten erg druk en op sommige momenten weer heel saai en vervelend.
Waar ik me aan ergerde was dat er twee heksen voorkwamen in de film wat het verhaal heel druk maakte, want ze hadden ook gewoon een heks kunnen stoppen in de film en op het allerlaatst een glimp ( of gewoon niet ) van de andere heks kunnen laten zien.
Oz the Great and Powerful was wel een vermakelijke film, maar niet een film die ik zf zal aanschaffen of snel overnieuw kijk.

6,0 / 10

Glennekeeeee

Avatar

Leuke familiefilm die vrijwel nooit enige spanning brengt en vooral focust op de mooie plaatjes en de verschillende personages. Franco speelt zijn rol wel goed en zelfs als hij evolueert behoud hij het personages karakter wat ik sterk vind want vaak vergeet men dit dan. Leuk dat sommige personages veranderen tijdens het verhaal zodat er toch nog enige wending inzit. De plaatjes zijn echt zeer mooi al moet ik zeggen dat sommige scènes (dan vooral de actiescènes) er wat nep uitzagen wat toch spijtig was.
Kijk wel uit naar een vervolg

6,5/10