Reviews (2)

Banned

Avatar

Ik weet het is niet echt objectief. Een bloedhekel hebben aan een kind dat de hoofdrol speelt alvorens je de film heb gezien zal niet meteen resulteren in een goeie quotering na het zien van de film. Maar naast het vreselijke spel van dat kind rammelt er nog veel aan deze nuja "horror" film. Die beestje zijn leuk en overtuigende net als de goed neergezette sfeer van de film. Maar daar heb je het al die beestjes zijn leuk. Niet eng. Zoals in de recensie hier of filmtotaal staat heb ik zitten duimen dat die beestjes dat kind te grazen namen. Iets wat niet echt de bedoeling is bij dit soort films. Het is een film die te braaf blijft en te saai is voor mensen die nog eens goed bang willen worden gemaakt.

Acer

Avatar

Guillermo del Toro maakt altijd geschikte donkere films en bij deze is het niet anders, het is goed gedaan en herkenbaar. Katie Holmes samen met Guy Pearce is een leuke combinatie om te zien op het scherm. Verder had ik eigenlijk wel hogere verwachtingen bij het zien van de trailer en nadat ik de film gezien had, zijn deze jammer genoeg niet geheel ingelost. Ook de wezen'tjes die een soort van kuikens lijken met een ratten tint, zijn wel apart maar niet de allerengste om te zien. Kon me ook nog eens afvragen als ze hier nou een komedie van hadden gemaakt of dit dan wel niet beter had uitgepakt. En verwacht binnenkort ook wel een tweede deel, vanwege het open einde. Kortom verdient wel een gezonde 7/10 en toch wel net een aanrader.

En even off-topic: Volgens mij is dit gewoon een waargebeurd verhaal en weten we nu eindelijk hoe Tom Cruise echt aan Katie Holmes is gekomen.