Drive Angry (2011)

One hell of a ride.

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Dit is by far de beste film met Cage van de afgelopen jaren! Cage gaat als een soort van Terminator (daar deed mij deze film enorm aan denken) from hell tekeer om zijn kleindochter te vinden en wordt opgejaagd door William Fichtner (een soort T-1000 from hell) die onwijs geniaal is trouwens. Geweldige botte harde actie,leuke humor, een heerlijke badass rol van Amber Heard en af en toe een paar tieten dat is wat deze toffe film heeft te bieden. Pure entertainment en geweldige actie, een film die zich totaal niet serieus neemt maar daarom zo verdomd leuk en goed is. Dit is gewoon wat Ghostrider miste en eigenlijk moest zijn. Top! T+)

IvarW

Avatar

Ik heb hem dan niet in 3D gezien dus daar kan ik niets over zeggen, maar de Film vondt ik redelijk vermakkelijk Smiley face ik had er wel wat meer van verwacht eerlijk gezegd. Zelf vond ik dat Nicolas Cage het weer goed deed en Amber Heard was ook niet slecht ;) William Fichner is geweldig in zijn rol als de Account T+)
Maar de Villian van de film vond ik niet veel aan }:

De film ging voor iets te langzaam, maar weet wel redelijk te vermaken
6/10

Banned

Avatar

Vond dit een draak van de film. Zoals Cage zegt dat hij uit de hel komt. Komt deze film uit hetzelfde straatje dat je de hel kan vinden. Vreselijk. Dat dit zelfs zo'n recensie krijgt. Oke dat je veel sterren geeft een hersenloos vermaak dat amusant is oké! Maar dit is gewoon niet amusent. De stunt zuigen, ne als de acteurs en het dunne touw(verhaal) dat het geheel samen moet hangen. Lang leve de vuilbak!!! 1/10 Meer woorden moet ik er niet aan vuil maken.