Wanderlust

Wanderlust (2012)

Leave your baggage behind.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Het blijft toch een raar fenomeen, een film vol kak, pis en seksmoppen en oneindig veel blote borsten en zelfs het mannelijks geslachtsdeel is uitbundig te zien maar de hoofdrolspelers iets laten zien? nee hoor, daarvoor worden ze zeker niet genoeg betaald.

Waarom ik dit aanhaal? het is een beetje de reflectie van de hele film. de film wil precies steeds op het randje gaan a la american pie maar beslist dan toch steeds maar om in het mainstreame te blijven en dat komt de film niet ten goede want wat overblijft zijn flauwe, misplaatse kak, pis en seksmoppen zoals een paul rudd die je 80x in een scène dick en vagina hoort zeggen. weinig moppen slagen, het verhaal slaat kant nog wal en visueel lijk je naar een soap te kijken.

wanderlust is een komedie die je best niet ziet want er zijn véél betere komedies op de markt die meer te bieden hebben dat dit flauw gedoe

2,5/10

Banned

Avatar

Ik zie geen enkele reden om deze doodsaaie en niet-grappige film te bekijken. Zonde zonde zonde van m'n tijd. Geen humor, het verhaal leid nergens heen, Paul Rudd is een acteur die denkt dat ie grappig, weer seks, pis en kak humor, Sorry maar dit was gewoon niet grappig. En is dat niet iets wat een komedie moet zijn ? En dat we Jeniffer Aniston haar borsten niet zien ? ... Jesus Christus het zijn maar borsten, zo zijn er miljoenen!