New Year's Eve (2011)

The one night anything is possible

Deze beoogde eindejaarshit is voorspelbaar, mierzoet en heeft een uiterst zwak scenario.
play

4,3 details

  • 113 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

New Yorkers en hun beslommeringen met de liefde op oudejaarsavond. We volgen onder andere een verbitterde stervende man in een ziekenhuis (De Niro), een gefrustreerde directiesecretaresse (Pfeiffer) die eindelijk haar onvervulde dromen probeert waar te maken, een vrouwelijke producer (Swank) van de befaamde Times Square Oudejaarsavond-show en een jongeman (Kutcher) die een hekel heeft aan Oudejaarsavond.

Regie
Garry Marshall
Cast
Robert De Niro, Zac Efron, Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Common, Cary Elwes, Alyssa Milano, Seth Meyers, Charlotte Marshall-Fricker, Fiona Choi, Mary Marguerite Keane, Michael Mandell, Barbara Marshall, Patrick Reale.
Budget
$ 56.000.000
Release
09.12.2011
Release NL
08.12.2011
Release DVD
22.05.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Garry Marshall | Cast: Michelle Pfeiffer (Ingrid), Zac Efron (Paul), Hilary Swank (Claire Morgan), Sarah Jessica Parker (Kim), Ashton Kutcher (Randy), Halle Barrey (Aimee), Robert De Niro (Stan Harris), Jon Bon Jovi (Jensen), Katherine Heigl (Laura), Jessica Biel (Tess Byrne), Alyssa Milano (Mindy), Abigail Breslin (Hailey), Lea Michele (Elise), Carla Gugino (Dr. Morriset), e.a. | Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2011

Wat de Engelsen met Love Actually en de Nederlanders met Alles Is Liefde lukte, probeerden de Amerikanen vorig jaar na te doen met Valentine's Day. Ondanks de stevige kritieken op dit mierzoete, slappe aftreksel besloten dezelfde makers onder leiding van regisseur Garry Marshall (Pretty Woman, The Princess Diaries) het dit jaar dunnetjes over te doen. Met dit keer als centrale thema: oudejaarsavond. In New York draait dan alles om het grote festijn op Times Square. Een vrachtlading aan bekende namen werd ingevlogen, maar het mocht niet baten: ook dit keer spat het glazuur weer van je tanden.

New Year's Eve is een mozaïekfilm in de meest hysterische vorm. De verhaallijnen zijn amper te tellen en overdaad is nog een understatement. Een synopsis is dan ook geen eenvoudige opgave dus hierbij enkele hoofdlijnen: Paul helpt Ingrid haar wensenlijst te vervullen in ruil voor exclusieve toegangskaarten voor een feest. Zuster Aimee verzorgt de stervende Stan die niet meer behandeld wil worden en nog maar één wens heeft. Randy en Elise komen samen vast te zitten in de lift. Rockster Jensen probeert het goed te maken met cateraar Laura. Twee koppels strijden om het geldbedrag voor degene die in 2012 als eerste een kind baart. Kim krijgt ruzie met haar dochter Hailey door haar angstvallig te willen beschermen. En ondertussen probeert Claire de festiviteiten op Times Square in goede banen te leiden.

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

New Year's Eve Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Duck-Twacy

"...Slechte film en ik heb m niet eens gezien (de Niro sux, dus...)..."

IvarW

"...Wat is deze film saai zeg..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

New Year's Eve

acties