Video

Volledige trailer New Year's Eve

Wederom flinke sterren-ensemble in opvolger van Valentine's Day.

door Bram de Groot op 28.09.2011 om 10:37 in Video
Hieronder kun je kijken naar de volledige trailer te zien van de komedie New Year's Eve van regisseur Gary Marshall (Pretty Woman, 1990). De film is de 'opvolger' van Valentine's Day (2010) en heeft een enorme cast met namen als Robert De Niro, Halle Berry, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Lea Michele, Abigail Breslin, Sofia Vergara, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Sienna Miller, Josh Duhamel, Ice Cube, Jon Bon Jovi, Seth Meyers, Til Schweiger, en Carla Gugino.

De komedie kent een reeks verschillende verhalen en speelt zich af rond de liefdeslevens van vele personages tijdens de jaarwisseling in New York. New Year's Eve is vanaf 8 december in de Nederlandse bioscopen te zien.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

..hier is volgens mij geen reet aan. Leuke cast (jammer van SJP), maar hier zaten al zoveel grappen in en ik heb er om geeneen kunnen lachen. Wat me wel enigszins lukte bij Valentine's Day. Skippen die hap!

Kurtje79

Avatar

Oeps, moet spontaan naar de tandarts. Veels te zoet dit!

Angelater

Avatar

Denk dat dit eerder voor de romantische typetjes is, zoals Valentine's Day. Maar dat heb je met opvolgers :E

Had ook geen misdaad verwacht ofzo. >Smiley face

benjamin

Avatar

Ook al zeker geen film voor mensen die niet spontaan overdreven sentimenteel worden bij de woorden 'New York' en 'nieuwjaar'. Weet dat het mijn genre niet is, maar zelfs bij de romantische komedies moeten er toch betere films zijn dan deze overdosis suiker.

Banned

Avatar

Veel te veel acteurs die elke seconde van de film zullen willen benutten om het meeste in beeld te komen en hun zegje te doen.

Stukfruit

Avatar

Jullie zien / horen niet eens dat er een Nederlands tintje aan deze trialer zit :'(

(Nick van de Wall, beter bekend als 'Afrojack' van de (muziek)clip die wordt gebruikt bij deze trailer)

LuCos

Avatar

Hmm, de enige romantische komedie met meerdere verhaallijnen die ik goed vond was Love Actually. De rest vind ik echt allemaal slecht of te overdreven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair