Scary Movie 5

Scary Movie 5 (2013)

Evil is coming. Bring protection.

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Dit vijfde deel van de Scary Movie reeks is de grote ondergang van een ooit zo'n grappige filmreeks die beslist zijn tijd heeft gehad en nu alles behalve grappig is.
Hoewel het tweede, derde en vierde steekvlam de Scary Movie reeks geen al te sterke films waren hadden ze stuk voor stuk wel hun leuke momenten en waren ze zeker vermakelijk, maar over dit zeer slechte vijfde deel kan ik dat absoluut niet zeggen...
In deze film krijgen we voor de zoveelste keer enorm veel walgelijke poep en pies grappen en erg veel parodieën van films van jaren terug die hierin helemaal niet in hadden gehoeven.
Tevens krijgen we erg veel onzinnige en bovendien onnodige cameo's en de effecten in deze film zijn ronduit verschrikkelijk!
Het enige positieve wat ik over deze film kan zeggen is dat ik het begin met Charlie Sheen wel geestig vond en dat de droomscène uit Inception wel leuk gevonden was.

3.0 / 10

Glennekeeeee

Avatar

DE ONDERGANG VAN EEN OOIT ZO GRAPPIGE FILMREEKS

Scary MoVie, het 5e deel uit de succesvolle horror/comedy-franchise heeft de film naar een dieptepunt geduwd. Waar deel 4 terug op wat positieve respons kon rekenen na het zeer teleurstellende 3e deel heeft deze film de minpunten van het laatstgenoemde helemaal doen vergeten want deze film is zelfs nog slechter. De film begint nog leuk met de openingsscène tussen Charlie Sheen en Lindsay Lohan maar alles wat daarna komt werkt amper op de lachspieren. Grappen die meermaals herhaald worden, cameo's die totaal geen lachend effect hebben en waar amper iets uitgehaald word, geen verhaal eigenlijk... Alles word losjes aan elkaar gekoppeld en grappen die veel te weinig grappen kunnen genoemd worden. De filmpjes tijdens de credits zijn soms nog grappiger als de film zelf op sommige momenten.
Het is niet de slechtste parodiefilm die gemaakt is maar wel de minste Scary Movie ooit en achteraf bekeken hadden ze beter een einde gemaakt na deel 4

4/10