Attack the Block (2011)

Inner City vs. Outer Space

Reviews (2)

jaime91

Avatar

Wat een fantastische film zeg. Heb hier zo ontzettend van genoten, van de eerste tot de allerlaatste seconde! Ontzettend knap van de jonge cast dat ze zo ontzettend goed kunnen acteren. Het zijn stuk voor stuk allemaal nieuwkomers maar dat zou je absoluut niet zeggen. De aliens zien er zowel mysterieus als eng uit met hun glow in the dark gebit. Deze film is met een klein budget gemaakt maar dat zie je nergens terug.

Ik heb zelden een film gezien waarom ik moest lachen en op het puntje van mijn stoel zat. Spannend, grappig en bloederig een aparte combinatie maar perfect uitgevoerd! Als je deze nog niet gezien hebt dan ga dat zo snel mogelijk doen!! Heb hier echt niks op aan te merken. Topper!! :W

UndercoverPanda

Avatar

Spetterend regiedebuut van Joe Cornish, dat er ondanks het relatief lage budget prima en verzorgd uitziet. De mix van opgefokte straatschoffies op BMX fietsen en scootertjes en aliens is leuk, en voelt ergens een beetje aan als een soort E.T. op steroïden.
Helaas lijkt Cornish in zijn enthousiasme zijn doel soms iets voorbij te schieten, en mist de film een paar echt goeie one-liners om het tot een echte cultfilm te kunnen schoppen. Maar dat mag de pret verder niet drukken, verder is dit een zeer geslaagde mix van sci-fi, comedy en horror!

7/10