UndercoverPanda Avatar

UndercoverPanda

Laatste reviews

The Grey(2011)

"...Soms heb je van die films waarvan trailers en andere vormen van promotie veel hogere verwachtingen scheppen dan dat het eindproduct waar kan maken...."

The Hunger Games(2012)

"...Gisteravond gezien. De hype rond deze film/ boekenserie ontgaat mij volledig. Het concept van de Honger Spelen is best aardig (hoewel zeker niet..."

Tinker Tailor Soldier Spy(2011)

"...Geweldig stijlvolle spionagethriller van Thomas Alfredson, met de crème de la crème van de huidige Britse acteerwereld. Wel eentje waar je continu je..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ondanks dat ik het vanaf het begin af aan al onnodig heb gevonden om Spiderman nu al een reboot te geven, kon ik het uit nieuwsgierigheid toch niet..."

Attack the Block(2011)

"...Spetterend regiedebuut van Joe Cornish, dat er ondanks het relatief lage budget prima en verzorgd uitziet. De mix van opgefokte straatschoffies op BMX..."

Laatste reacties

"...Verschrikkelijk nieuws dit. Je wordt zo doodgegooid met die Adele, ik kan nummers als Someone Like You en Fire To The Rain echt niet meer aanhoren. :r , :r , en nog eens :r . Vreemde keuze ook eigenlijk, aangezien de trailer meer een soort modernere,......"
Bevestigd: Adele zingt theme song 'Skyfall'
"...Mijn top Bonds: 1. Daniel Craig: Het bewijs dat Bond mee evolueert met zijn tijd. Harder, menselijker, maar nog steeds met dezelfde klasse die aan het personage kleeft. 2. Sean Connery: De eerste, en daarmee eigenlijk ook de echte. 3. Pierce......"
Daniel Craig na Skyfall nog twee keer als James Bond
"...Damn, wat kut zeg.. RIP. :(..."
Michael Clarke Duncan overleden
"...[quote=Jonathancrane]Ik snap je punt, maar de schrijvers van de show moeten 12 afleveringen maken om Dexter op beeld te houden. Hem arresteren en berechten tot dood zou het nogal snel afgelopen maken. Seizoen 5 was een prima seizoen, met een paar......"
FT Off-topic 31 augustus 2012
"...Laat ik gelijk ook maar even een top zoveel maken van series als ik dan toch bezig ben. :) 1. The Wire 2. The Sopranos 3. Breaking Bad (eigenlijk alledrie op 1, kan niet kiezen) 4. Six Feet Under 5. Game Of Thrones 6. Sherlock 7. Mad Men 8......."
FT Off-topic 31 augustus 2012

laatste ratings

7,0
21 Jump Street (2012)
6,8
Bridesmaids (2011)
Bridesmaids (2011)
6,6
The Grey (2011)
The Grey (2011)
7,9
Spartacus (1960)
Spartacus (1960)
7,3
Eyes Wide Shut (1999)

watchlist

UndercoverPanda heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.