UndercoverPanda Avatar

UndercoverPanda

Laatste reviews

The Grey(2011)

"...Soms heb je van die films waarvan trailers en andere vormen van promotie veel hogere verwachtingen scheppen dan dat het eindproduct waar kan maken...."

The Hunger Games(2012)

"...Gisteravond gezien. De hype rond deze film/ boekenserie ontgaat mij volledig. Het concept van de Honger Spelen is best aardig (hoewel zeker niet..."

Tinker Tailor Soldier Spy(2011)

"...Geweldig stijlvolle spionagethriller van Thomas Alfredson, met de crème de la crème van de huidige Britse acteerwereld. Wel eentje waar je continu je..."

The Amazing Spider-Man(2012)

"...Ondanks dat ik het vanaf het begin af aan al onnodig heb gevonden om Spiderman nu al een reboot te geven, kon ik het uit nieuwsgierigheid toch niet..."

Attack the Block(2011)

"...Spetterend regiedebuut van Joe Cornish, dat er ondanks het relatief lage budget prima en verzorgd uitziet. De mix van opgefokte straatschoffies op BMX..."

Laatste reacties

"...[quote=centr1no]Verder vond ik dat een aantal dingen die voor de oplettende kijker wel begrijpbaar zijn toch wel wat meer aandacht hadden mogen krijgen. Zoals bijvoorbeeld [spoiler]de reden waarom een aantal jongeren wel samen werkt en dat schijnbaa......"
The Hunger Games
"...Hoewel er hier en daar wat flaws zitten in het script, en je als kijker af en toe verloren kunt raken in de immense hoeveelheid aan plotlijnen die door elkaar lopen, is TDKR de perfecte aflsuiting van misschien wel de beste superheldenreeks die we oo......"
The Dark Knight Rises
"...Verassend leuke feelgood film, maar mist teveel net iets teveel drama en conflicten om echt aangrijpend te worden. Desondanks doet dat vrijwel niks af aan het plezier dat je met deze film zult beleven; de chemie tussen de twee hoofdrolspelers is zo a......"
Intouchables
"...Matige horrorfilm met veel te weinig schrikmomenten. Ook de plottwist aan het einde is teleurstellend, aangezien dit al vaker op zeer vergelijkbare manieren gebruikt is in andere films, check bijvoorbeeld eens [spoiler]Identity met John Cusack[/spoil......"
The Ward
"...Pure awesome!..."
The Avengers

laatste ratings

7,0
21 Jump Street (2012)
6,8
Bridesmaids (2011)
Bridesmaids (2011)
6,6
The Grey (2011)
The Grey (2011)
7,9
Spartacus (1960)
Spartacus (1960)
7,3
Eyes Wide Shut (1999)

watchlist

UndercoverPanda heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.