Piranha 3DD

Piranha 3DD (2012)

Double the action. Double the terror. Double the D's.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Ik vond deze eigenlijk best goed. Piranha 3D was eigenlijk een van de grootste verrassingen in het genre de laatste jaren en deze gaat daar gewoon op voort. Sommigen vonden hem niet zo grappig als ik hierboven zo lees maar ik vond dat wel en ik denk zelfs dat ik hem nog nét iets leuker vond dan deel 1. Er zitten een paar absurde doodscènes in maar dat maakt het net leuker om naar te zien want ik denk dat dit zo een beetje de Final Destination van het genre moet worden. Heerlijke cameo's van Hasselhof en Ving Rhames maken het nog leuker en zelfs die Hasselhof is goed verdraagbaar in deze, mede omdat hij gewoon zichzelf uitlacht.

Het verhaal zelf is misschien iets te puberaal getint maar het stoorde zeker niet (ook al kon je het op één blad schrijven). daar gaat het niet om in dit soort films, enkel puur doelloos vermaak en daar is het duidelijk in geslaagd bij mij dus een 7/10

Banned

Avatar

'Josh heeft z'n penis eraf gesneden om iets uit m'n foef hem gebeten heeft.' Jah... als je met zo'n "fantastische" one-liners komt aanhollen kan het niet anders dan fout lopen.

Piranha 3D was gewoon een foute film maar daarom juist leuk. Het vervolg is ook een foute film alleen wil het maar niet leuk worden. De man met de geweerbenen, David Hasselhof z'n slappe borstspieren en de liters bloed ten spijt. Voor wie de film wil kijken omdat er grote voorgevels en seks te zien zijn komt er uiteindelijk maar bekaaid vanaf. Seks zit er nauwelijks in en wanneer we die DD's in slow motion zien voorbij komen zitten deze nog braafjes achter slot en grendel. Ook de manieren waarop personages aan hun eind komen in deze film zijn zodanig absurd te noemen, dat zelfs een dodelijk ongeluk uit "Final Destination" realistisch wordt.

Kortom Piranha 3DD is een bloedbad van een film. 2/10