Reviews (3)

Olrik

Avatar

The Descendants haalt naar mijn mening niet het niveau van Nebraska, maar is desondanks een erg goede film.
De film heeft een aantal komische momenten, maar kan beter worden gezien als een drama dan een komedie.
De film raakte me erg op sommige momenten en maakte me echt soms triest, maar dat verloor ik toen het einde in zicht kwam.
George Clooney heeft met The Descendants een van zijn beste rollen ooit neergezet en de andere acteurs en actrices mogen ook zeker niet vergeten worden!
Hawaï is tevens prachtig in beeld gebracht en gaf me een erg zomers gevoel.

7,5 / 10

DashX

Avatar

Ik had lage verwachtingen van deze film. Ik vind George Clooney geweldig als acteur, maar familiefilms trekken mij meestal niet aan. Maar deze in het bijzonder, over het verliezen van een dierbare is een sterke film. George Clooney doet het geweldig als vader. Een keer wat anders dan actiefilms. Ook vond ik de relatie tussen de twee zussen herkenbaar en gewoon grappig. Dat de kleine zusje alle scheldwoorden overneemt van haar zus. De nodige humor zit er in tussen de emotionele sfeer. Zeker niet teleurstellend deze film.

fandeplici

Avatar

Jammer dat film aangekondigd wordt als komedie. Natuurlijk zitten er leuke, lachwekkende momenten in de film, maar de ondertoon is bloedserieus. Clooney speelt de sterren van de hemel evenals zijn beide dochters, ontroerend mooi. Hawai blijkt niet het paradijs dat we met elkaar in gedachten hebben. Het is winderig, nat en oogt kitscherig. De muziek helpt niet echt: verschrikkelijke Hawaiaanse liedjes. Het verhaal gaat over een echtgenoot die bij het sterfbed van zijn vrouw er achter komt dat zij een verhouding had. hij gaat op zoek naar de antwoorden op de vragen die hem bezig houden naar het waarom van die verhouding. een film over relaties, goed gespeeld, tamelijk luchtig, maar geen komedie.