DashX Avatar

DashX

Laatste reviews

Man of Tai Chi(2013)

"...Redelijke vechtfilm. Weer fijn Keanu Reeves in een film te zien spelen, ook al heeft hij niet veel tekst. En als hij wat tekst heeft, herhaalt hij..."

G.I. Joe: Retaliation(2013)

"...Voorafgaand deze film zag ik al heel veel clips op Filmtotaal o.a.: Gevecht op de berg, showdown tussen Snake Eyes en Storm Shadow. Had geen hoge..."

Man of Steel(2013)

"...Mensen hadden hoge verwachtingen van deze film. Toen ik de eerste trailer zag, was ik niet echt onder de indruk. Naarmate de extended trailers..."

Hansel & Gretel: Witch Hunters(2013)

"...Snelle en vermakelijke actie. De heksen zien er eng uit. De wapens die zij gebruiken zijn erg modern voor hun tijd. Het heeft veel weg van de film..."

Django Unchained(2012)

"...Wat een geweldige film! Met zo'n geweldige cast. Met Christoph Waltz als de duitse premiejager, hij is zo droog maar zo overtuigend en grappig...."

Laatste reacties

"...Ninja: Shadow of a Tear heeft geweldige vechtscenes. Vanaf begin gevechten tegen lokale rovers, politie, het leger of in een bar tot het einde. Verder zoals de meeste martial arts film heeft het een flinterdun verhaal, slechte dialogen of acteerprest......"
Ninja: Shadow of a Tear
"...Kan niet tippen aan deel 1. De humor en actie zijn veel minder. Ook de sideplot met Hitgirl dat zij een normaal puberleventje wilt, was onnodig lang...."
Kick-Ass 2
"...Zonder recensies en trailers te hebben bekeken, ben ik deze animatiefilm gaan kijken. Moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben. Een mooie animatiefilm, karakters zijn mooi en vooral de natuuromgevingen. Misschien geen origineel verhaal, maar ik heb......"
Epic
"...De film begon echt sterk, maar zakte halvewege in het film en wat een zwak einde. Hoop dat het vervolg wat beter wordt, denk dat er heel wat meer met de film kan gebeuren...."
The Purge
"...Leuke actiedrama. Vanaf begin hoe je ziet dat Jim wanhopig alle rekeningen wilt betalen voor de kosten van zijn zieke vrouw tot de aanvallen op de bankiers. Alleen had er voor mij minder drama in kunnen zitten en meer van de actie kunnen laten zien,......"
Bailout: The Age of Greed

laatste ratings

7,3
Arrow (2012)
Arrow (2012)
6,3
2 Guns (2013)
2 Guns (2013)
4,5
R.I.P.D. (2013)
R.I.P.D. (2013)
5,7
Kick-Ass 2 (2013)
Kick-Ass 2 (2013)

watchlist

DashX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.