Reviews (5)

Tarkus

Avatar

Goed vervolg op de eerste film, wederom boordevol actie en special effects, die ik toch niet slecht vond.
De film mist wel een goed scenario, het is vooral een aaneenschakeling van actiescènes die maakt dat de film wel vlot weg kijkt.
Maar voor een prent met een goed verhaal moet je deze film niet kiezen.
De vertolkingen dan... tja, wat kan je van actieacteurs verwachten, gewoon dat ze goed zijn in wat ze doen, en dat ze daarom niet echt een goed scenario nodig hebben ?
Kortom: een film voor de liefhebbers van pure actie met een minimum aan verhaal.

Secret1994goesFilm

Avatar

Veel slechte reacties gehoord en heb hem nu eindelijk zelf kunnen beoordelen...

Veel van de kritische commentaar is waar.
Het is balen dat de oude cast niet is teruggekeerd en dat je geen zak weet waar ze in deze film uithangen???
Maar toch zijn The Rock,Bruce WIllis en Adrianne Palicki een leuke vervanging. De terugkeer van Tatum is leuk... maar kort (en ook weinig verklarend wat er is gebeurd met z'n vriendin en squad)
En SNake Eyes,Storm Shadow en the President zijn terug van de partij...
Echter de terugkeer van Cobra Vind ik teleurstellend... Z'n masker bevoorbeeld zag er in deel1, op het einde, veel dreigender uit
De film verloopt redelijk traag en is niet zo sterk uitgewerkt.
Het concept dat de goeien zich in 2 groepen hebben gesplitst over de wereld is leuk gevonden,maar moest beter zijn uitgewerkt,want het voelde voor mij maar een leegte...
Maar ook verloopt de film langzaam, vind ik de finale sterk. Niet episch, maar alles behalve slecht.

Deze film is voor mij toch een 7,5/10 waard. Ietsje minder dan deel 1. Het verhaal kon beter en duidelijk uitgewerkt + de personage missen achtergrond.
Laat deel 3 maar komen (maar HOU VERDOMME DEZELFDE CAST)

jaime91

Avatar

Dwayne Johnson doet precies wat ik van hem verwacht, hij komt met een paar grappen en kickt ass, Channing Tatum heeft een teleurstellende cameo in deze sequel en ik baal er nog steeds van dat zo weinig acteurs uit het eerste deel terugkeren. Ik had Marlon Wayans bijvoorbeeld ook graag teruggezien. Adrianne Palicki is een verdomd mooie vrouw en kan ook nog eens ass kicken, en DJ Cotrona voegt eigenlijk vrij weinig toe. Ja ook hij doet de actiescenes prima, maar verder had iedereen zijn rol kunnen spelen. Ik had veel liever gezien dat Cotrona een korte bijrol had en dat Tatum de hele film naast The Rock te zien was geweest. Bruce Willis doet het verder ook prima. Het is leuk om hem eens naast The Rock te zien. Voor de rest ga ik hier niet te hard over oordelen. Ik heb me gek genoeg ook prima kunnen vermaken met het eerste G.I. Joe deel, en ik bekijk deze film ook voornamelijk op de entertainment waarde. Heb ik me verveeld en geiriteerd, of heb ik me ook met deze sequel kunnen vermaken? Ik heb me eigenlijk maar aan 1 ding een beetje lopen irriteren, en dat was de rol van RZA. Gelukkig heeft ook hij maar een kleine rol, want wauw wat is hij toch een slechte acteur. Om nog maar te zwijgen van die slechte make-up die hij op heeft om hem ouder te maken.

Voor de rest prima hersenloos actievermaak. Goede gechoreografeerde actiescenes, vrijwel geen shakycam en een paar leuke grapjes maken ook van deze sequel een prima zit. Een derde deel mag van mij ook wel zolang ze Tatum en het liefst ook een gedeelte van de cast van het eerste deel terughalen.

DashX

Avatar

Voorafgaand deze film zag ik al heel veel clips op Filmtotaal o.a.: Gevecht op de berg, showdown tussen Snake Eyes en Storm Shadow. Had geen hoge verwachtingen en las dan ook overal voornamelijk negatieve reviews. Verhaal is niet zo uitbundig uitgebreid. De actie was ok, maar zoals de mensen hier reageren, vond ik de gevecht met de ninjas op de berg ook heel vet. Dus mensen die geen zin om de film te kijken, het gevecht kan je online terugvinden. Zeker kijken! Af en toe kan je er wel om lachen. Uiteindelijk viel het voor mij allemaal reuze mee en heb het ook afgekeken. :+

Glennekeeeee

Avatar

Ik vond deel 1, in tegenstelling tot velen, wél goed. Gewoon puur vermaak, leuke actie en coole humor. Aan de trailer van deel 2 te zien kon je dus wel hetzelfde verwachten.

Toen deze werd uitgesteld om o.a. meer scènes met Tatum er in te steken kon ik alleen maar goed vinden al vraag ik me in godsnaam af of ze dat eigenlijk wel gedaan hebben.

De film bevat veel minder actie dan deel 1 vind ik. In de eerste helft moet je het stellen met enkele explosies maar echte coole actiescènes zoals deel 1 waren er amper op te merken. Daarvoor moet je echt wachten tot die ene scene in de bergen en ik moet zeggen, die maakte mijn verwachtingen helemaal waar! coole cinematografie, slo mo en afwisselende gevechten maken die scène tot een van de coolste van de laatste jaren, alleen maakt dat niet een hele film goed. Wat je in deze film toch echt mist is de chemie tussen Tatum en Wayans. The Rock doet zijn ding maar kan dat niet compenseren en Willis heeft eigenlijk een even grote rol als in The Expendables 2...

GI Joe 2 is zeker geen slechte popcorn maar kon me toch minder boeien dan deel 1. Ik miste een zekere uitgelatenheid van de regisseur. soms was het me wat te serieus en ik denk net dat deze film die weg niet moet opgaan. nog een pluspunt! die vrouwelijke Joe :D man is dat een knap ding zeg....

een 7 maar ik hoop toch dat Tatum terug komt, als je de film ziet en je weet dat het Hollywood is dan kan er nog een kleine kans zijn dat die terugkomt ;)