The Watch

The Watch (2012)

Got Protection?

Reviews (2)

Secret1994goesFilm

Avatar

Ben Stiller brengt weer een leuke komische film met zich mee, waar hij gezelschap krijgt van Vince Vaughn en Jonah Hill.
Op het eerste gezicht ziet Evan (Ben Stiller) er een man uit met een druk leven en een goed hart.
Als er iemand word vermoord wil hij namelijk alles op alles zetten om de moordenaar te vinden en richt hij The Watch op. Jammer genoeg krijgt hij maar 3 kandidaten, niet de normaalsten ook.
Bob (Vince Vaughn) is in het begin wat overdreven (kinderachtig) maar herpakt zich verder in de film weer en word plots verantwoordelijk zowel als vaderfiguur en als vriend.
Franklin (Jonah Hill) is zowat de meeloper, maar die toch zijn eigen geheime skills bevat. Hij maakt soms van de leukere grapjes.
En dan is er de normaalste: Jamarcus (Richard Ayoade), een Brit die op het eerste zich wel normaal doet maar toch vaak meegaat met de ranzige moppen van Bob en Franklin.

Uiteindelijk weet iedereen die deze film kijkt: het zijn de aliens!
EN de film gebruikt echt prachtige special effects/kostuums. Maar hiermee is het zo jammer dat de film zichzelf niet serieus neemt. Dat de slechterik te simpel word aangewezen en vermoord.

Maar toch een leuk komedie op een saaie avond.

Glennekeeeee

Avatar

Een degelijke komedie met een van de leukste verschijningen van vaughn en vooral een heerlijke hill die met weinig materiaal veel kan. De ilm wedijver soms teveel tussen komedie en schrikmomenten en de film had zich beter meer in de sfeer van een men in black genesteld maar door de slechte bijverhalen (stillers relatie, vaughns vaderol,...) wil de film zich soms net wat te serieus nemen en dat werkt nefast. Toch vond ik de cohesie van de cast goed en met het materiaal dat ze krijgen hebben ze er het maximum uitgehaald. De effects waren ook goed en heb toch vaak moeten lachen, maar toch. Met dit uitgangspunt en cast had er meer in moeten zitten