X-Men: Days of Future Past (2014)

His past. Our future.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "En ook gewoon passend bij een franchise als de X-Men met z'n pleidooien voor verdraagzaamheid dat ze dan zelf ook gewoon mensen casten op basis van talent los van hun verschijning."


Je weet het leuk te brengen maar het is niks meer dan slap gelul.
Hij is dankzij Game of Thrones 1 van de meest populaire acteurs geworden en daarvoor is die gecast.Of dacht je dat hij zonder GoT deze rol had gekregen? Sentinels zijn ontzettend groot en krachtig en juist iemand die klein is onmachtig qua fysiek past dus erg als de schepper.
Goed doordacht juist die lengte plus populariteit en niks te maken met verdraagzaamheid maar wat is verdraagzaamheid voor een woord tenzij je zelf anders naar zo iemand kijkt?

Mensen die deze film de hemel in praten gaan opeens alles de hoogte in lullen.

benjamin

Avatar

jaime91 " Maar wel mooi om te zien, dat er in deze film niet gepraat wordt over zijn lengte. Daarnaast is Trask ook geen kleine man in de comics, maar dat hij in deze film door Dinklage gespeeld wordt laat toch zien dat lengte er niet toe hoeft te doen. De man is een fantastische acteur, en dat is wat telt. "


En ook gewoon passend bij een franchise als de X-Men met z'n pleidooien voor verdraagzaamheid dat ze dan zelf ook gewoon mensen casten op basis van talent los van hun verschijning.

B@chelor

Avatar

Ik heb de film gisteren mogen bewonderen in 3D (bleh...) en hij was wel aardig. Quicksilver steelt inderdaad de show. Spijtig dat hij niet langer in de film zat. Overigens heb ik het gevoel dat deze film niet af voelde en er meer is....waarschijnlijk komt de rest in het vervolg!

Frietgezicht

Avatar

Apocalypse na aftiteling was echt zieke teleurstelling! Fuck you Singer!!! Wel top die 4 Horsemen op de achtergrond maar Apo zo eruit laten zien.