Step Up 4 Miami Heat

Step Up 4 Miami Heat (2012)

One step can change your world.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Buiten de eerste en een stukje van de tweede nooit deze serie gevolgd tot gisteren revolution/miami heat op tv passeerde. het verhaal is slap, de acteurs zijn vaak bagger maar de dansscènes die op originele manier tot leven komen en zowel flitsend, acrobatisch als spectaculair schitterend in beeld gebracht zijn tillen de film naar een hoger niveau, samen met het gevoel dat, ondanks dat ze echt slecht acteren, de cast wel plezier hadden samen bij het maken van deze film. sleur daar nog de heerlijke setting van miami bij en je hebt een aangenaam tijdverdrijfje maar ook niets meer.

Tarkus

Avatar

Aanvankelijk dacht ik, oh neen, het verhaal moet het weer bekopen door de vele 3D effects.
Maar uiteindelijk komt het toch wel goed en is het verhaal, weliswaar simpel, toch goed om volgen en past alles heel goed samen.
Eigenlijk is de muziek uit deze filmen, (ik heb ze nu reeds alle 4 gezien), niet echt mijn ding, en ook dansen is dat helemaal niet.
En toch ben ik een fan van deze filmen, ze wekken zo'n leuke sfeer op dat je er, bewust of onbewust, vrolijk van wordt, ook op de emoties kunnen deze filmen vat hebben.
Dat is bij deze 4de Step Up dus niet anders, en ik ben en blijf onvoorwaardelijk fan.
Als je een film zoekt om de avond gezellig en zonder kopzorgen wil doorbrengen dan is dit wat je zoekt.
Waar blijft nummer 5 ??? Laat maar komen hoor Smiley face