Safe House (2012)

No One Is Safe

Reviews (2)

Frietgezicht

Avatar

Ik had een standaard actie-filmpje verwacht waar er 1000 van zijn en op zich is Safe House dat ook maar wel een hele vermakelijke! Denzel W is een van me favoriete acteurs en ook hier doet die het weer goed maar ook Reynolds doet het prima. De locatie(Zuid-Afrika) is goed gekozen en geeft de film net wat extra sfeer en mooie beelden.

De film heeft zeker minpunten zoals o.a. wat toevalligheden en een twist die niet verrast maar verveeld geen minuut en bied genoeg actie,goede knokpartijen en een leuke wisselwerking tussen Washington en Reynolds. Zeker geen topper en hoewel de film iets meer probeert te zijn is het eigenlijk gewoon een popcorn-filmpje maar wel een hele vermakelijke.

Banned

Avatar

Tegenvallende actie film. Het plot is saai en begint te vervelen na een tijdje. Al dat op elkaar geschiet verveelt na een uur en dan heb je het wel gezien. De actie scènes zijn dan nog eens krampachtig in beeld gebracht met soms een paar stunts als uitschieters maar veel is dat ook niet. Na wat goeie reacties te hebben gelezen heb ik me bij deze film nogal verveelt. Brendan Gleeson en Vera Farmiga lopen er het eerste anderhalf uur maar bij als 'sprechhund'. Ook de plot twist is nergens verassend en te standaard net zoals de rest van de film. Niks nieuws. Gelukkig ben je na het zien de film alles snel weer vergeten.