Warm Bodies

Warm Bodies (2013)

Bros before brains

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Zombiefilm die echter een totaal andere richting uitgaat dan wat we van zulke films gewend zijn, wat niet betekent dat het slecht zou zijn.
Ik vond het verhaal eigenlijk wel goed gevonden.
De vertolkingen, van een praktisch onbekende cast, op één persoon na (John Malkovich), zijn redelijk tot goed.
De zombies zien er echter wat te 'proper' uit, ze zien er niet zombie uit zoals we dat gewend zijn, maar wellicht heeft dat met het verhaal te maken.. de 'knokigen' echter zijn wel een prachtig staaltje van special effects.
Kortom: een zombiefilm die er eigenlijk geen is, maar me toch verrassend goed is bevallen.
Rest me nog één ding te zeggen: prachtige soundtrack!!

ahjs

Avatar

Ik heb deze film nu al twee keer in de bios gezien en nog verveeld hij me niet. Je zou zeggen dat het verhaal zwak is zombie eet hersens van vriendje en wordt verliefd op zijn vriendin , maar dit is wonderbaarlijk genoeg niet zo. Het is boeiend, knetterspannend, ranzig op zijn tijd, maar vooral ook erg romantisch. Ik dacht dat ik twilight leuk vond, maar deze film gaat veel dieper, super gewoon. Ik heb een nieuwe lievelingsfilm na pirates of the caribbean dead man's chest!! 10/10

Secret1994goesFilm

Avatar

Tof filmpje Smiley face
En voor de Twilight Hater: zeker beter dan Twilight :P
Tof verhaaltje over de nadelen van een zombie-te-zijn.
Het verhaal zit redelijk goed. Enkel wel erg dat je vriendin met een zombie date die je een week geleden heeft opgegeten MAar voor de rest zit hij goed in elkaar.
Hetgeen wat misschien ontbreekt is de oorzaak van het zombie zijn en de genezing door juist maar 2 verliefde mens en zombie
maar het was mooi filmpje Smiley face
1 ding: GEEN VERVOLG!
afbeelding