A Good Old Fashioned Orgy (2011)

A comedy about old friends in new positions.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

De enige aantrekkingskracht voor deze film is Jason Sudeikis. De man die tegenwoordig in Amerika bij éen van de populairste komische acteurs hoort was in 2011 nog niet zo groot als nu én net daarom wou ik deze film zien.

A Good Old Fashioned Orgy vindt zeker niet het water uit maar anderzijds valt de film wel 1 ding te prijzen. Alle standaardzaken van dit soort komedies zien aanwezig maar het zeemzoete pad van relaties en andere worden wel op een grappige manier neergezet. Ok, Sudeikis wordt verliefd op iemand maar er een orgie voor opzij zetten? nee :D en als die toch even gaat uitwaaien en een onwennige situatie tegemoet komt gaat de film niet even dramatisch doen, nee gewoon het seksueel getinte thema nog wat extra in vaart brengen. Het is dan ook jammer dat er op zich wel leuke zaken zijn aan deze film maar het te vaak in flitsen is en het niveau niet kan aanhouden. De echte lachsalvo's zijn op éen hand te tellen maar anderzijds verveelt de film evenmin.

AGOFO is een matige komedie die met enkele aardige zaken nog stand weet te houden en onderhoudend blijft maar een topper kan je dit zeker niet noemen.

5/10

Schaapindewei

Avatar

Een (midlife crisis) vriendengroep houdt nogal van themafeestjes en besluit als laatste feestje een orgie te houden.

Drie kwart van de film gaat over de uiterst slaapverwekkende, giebelende en kinderachtige planning. De orgie zelf is zowaar nog slaapverwekender. Ik denk dat "Boer zoekt Vrouw" nog meer in de buurt komt van een orgie, dan dit preuts uitgevoerde slap geregiseerde stuk filmrolverspilling.

Om het drama compleet te maken heeft de regisseur ook nog een mislukte poging gedaan om er een liefdesverhaal tussen te proppen. Dit maakt de film nog slechter dan hij al is. Daarom geen 2, maar een dikke 1 voor deze top of the flop.

1/10