Schaapindewei Avatar

Schaapindewei

Laatste reviews

In Bruges(2008)

"...Huurmoordenaar Ray (Collin Farrell) en Ken (Brandon Gleeson) hebben een klus uitgevoerd die niet helemaal volgens plan is verlopen. Op verzoek van hun..."

A Good Old Fashioned Orgy(2011)

"...Een (midlife crisis) vriendengroep houdt nogal van themafeestjes en besluit als laatste feestje een orgie te houden. Drie kwart van de film gaat..."

Project X(2012)

"...Een film kan je Project X niet echt noemen. Het is meer een documentaire over 3 nerds die niet populair zijn op school en besluiten een feestje te..."

Doodslag(2012)

"...Matige film die inspeelt op het allerdaagse probleem van geweld tegen hulpdiensten. Max (Theo Maassen) is ambulancebroeder. Na het zoveelste..."

Laatste reacties

"...Weduwnaar Benjamin Mee (Matt Damon) heeft moeite met de opvoeding van zijn zoon en dochter na het verlies van zijn vrouw. Hij neemt het radicale besluit om van zijn laatste geld een dierentuin te kopen in de hoop een nieuw leven te kunnen starten......."
We Bought a Zoo
"...Een meesterwerk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een humoristische "feelgood movie" waarvan je wil dat hij nooit ophoudt. Laat je niet afschrikken door de Franse taal. Deze film moet je gezien hebben...."
Intouchables

laatste ratings

7,3
In Bruges (2008)
In Bruges (2008)
5,8
Project X (2012)
Project X (2012)
7,5
Intouchables (2011)
Intouchables (2011)
6,6
Doodslag (2012)
Doodslag (2012)

watchlist

Schaapindewei heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.