Tot altijd

Tot altijd (2012)

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Het is geen film, of gelijkaardige, die ik alle dagen zou willen zien, zou snel mijn plezier in film kijken verliezen denk ik, maar het is wel een prent die je gezien zou moeten hebben.
Zwaar emotioneel onderwerp, MS en euthanasie, waar gebeurd en uitstekende vertolkingen.
Koen De Graeve, een van de Belgische topacteurs, bewijst met deze rol, die hem fysiek ook wel wat zal hebben gekost, dat hij echt een acteur is waar we in dit kleine landje trots op mogen zijn.
Maar ook de andere mensen uit de cast, met Geert Van Rampelberg voorop mogen fier zijn op de medewerking die ze hebben verleend aan dit toch wel indrukwekkende drama.
Regisseur Nic Balthazar heeft na zijn eersteling 'Ben X', weer eens getoond dat films over zeer gevoelige onderwerpen ook mooie kunnen zijn, al kennen ze dan geen mooi einde.
Een film met een lach, vooral ook.. en een traan..
Je wordt er na het bekijken even stil van.. maar wat een prachtige film is dit !!!
AANRADER !!! Ja hoor !!!

Banned

Avatar

Overroepen film van Nic Balthazar. Typisch dat gewone bioscoopgangers in dit soort films willen stappen! De dialogen zijn zo krom en opdringerig als maar kan. Door die dialogen lijken de personages wel naïeve wereldverbeteraars en dat wekt alleen irritatie op. Ook is de film te geformuleerd. Nu moet je wenen, lachen,... Bah! Velen mensen moesten wenen op het einde. Ik kreeg meer tranen in mijn ogen onlangs van Rooney Mara in the girl with the dragon tattoo op het einde. Deze film liet me koud. De film brengt niks nieuws. En kom aub. niet zeuren over het feit dat deze film een ziekte aankaart. Ja blabla. Dit is gewoon standaard voer. Balthazar speelde op veilig voor zijn nieuwe film. Oh het is triestig het publiek zal het goed vinden. Ik trap daar niet in. Tot nooit! En wat doet Iwein Segers in deze film. Vervelend vond ik het. Dat is geen acteur ! Na ben x weer een dijk van een stront op je cv Nic. Doe zo verder!