The Counselor

The Counselor (2013)

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Deze film is mij erg meegevallen. Uiteraard een sterrencast met Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penélope Cruz en Javier Bardem en die leveren allemaal een puike prestatie. Ben nooit zo;n fan van Cameron Diaz geweest, maar in deze prent is ze goed bezig. De film heeft een geheel eigen sfeer en karakter en net voldoende actie om de bijna 2 uur door te komen. Er valt best wat aan te merken op de film en persoonlijk vind ik de rol van de counselor wat aan de vage kant. De personages in de hoofdrollen hadden wat meer uitgewerkt en uitgediept kunnen worden. Ben het niet eens met de kritiek dat je geen idee krijgt waar de film over gaat. Zo vaag is het nou ook weer niet. De waardering op FT, IMDB en RT is aan de te lage kant. De film is best de moeite van het bekijken waard. 7/10

sonnycorleone

Avatar

Maxitaxi12 "Gisteren deze film gezien in de bioscoop en het is een film waarvan je denkt op het einde: Tja.... dus......! Ze switchen van scene naar scene zonder dat er echt duidelijk wordt wat er met de scene bedoeld word. De eindscene was in mijn ogen de scene waarin de film pas eigenlijk ging beginnen maar toen stopte de film. Na de film heb je dus geen idee waar de film over gaat en vraag je jezelf af of het de moeite waard was."
Jaaaaaaaaaaaaaaaaazekerssss! De unrated ext. is nog beter.

Tarkus

Avatar

De film heeft me niet gebracht wat ik ervan had verwacht.
Niet een typische Ridley Scott film, weinig actie, eerder saai.
De vertolkingen zijn anders wel goed, maar toch kon het verhaal me amper boeien.

Maxitaxi12

Avatar

Gisteren deze film gezien in de bioscoop en het is een film waarvan je denkt op het einde: Tja.... dus......! Ze switchen van scene naar scene zonder dat er echt duidelijk wordt wat er met de scene bedoeld word. De eindscene was in mijn ogen de scene waarin de film pas eigenlijk ging beginnen maar toen stopte de film. Na de film heb je dus geen idee waar de film over gaat en vraag je jezelf af of het de moeite waard was.