sonnycorleone Avatar

sonnycorleone

Laatste reviews

sonnycorleone heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Kan wel zeggen dat ik zelf oordeel maar als Suicide Squad overal 5 sterren kreeg had ik er waarschijnlijk donderdag al heen gegaan. Nu twijfel ik toch een beetje of ik ga. Oordelen zal ik altijd zelf doen ja maar met matige recen......"
POLL: Laat jij je beïnvloeden door negatieve recensies?
"...[quote=Banned]Vond em echt goed, leuke spin off op Cloverfield. Ook puike soundtrack van Bear McCreary, in dit genre is het niet makkelijk een soundtrack te maken die je met gemak ook afzonderlijk kan luisteren.[/quote]Helemaal met je eens......."
Blu-Ray Review: 10 Cloverfield Lane
"...[quote=YOLO]Dus Seven Samurai, want dat is het orgineel. ;) The Magnificent Seven uit 1960 is niet het orgineel, want dat is een remake van Seven Samurai :P[/quote]Het 'origineel' die ook dezelfde naam draagt en waar deze van af is geleid! Sorrie, wa......"
'The Magnificent Seven' openingsfilm van Toronto filmfestival
"...[quote=Frietgezicht]Net als Legacy dus 3 sterren. Valt tegen.[/quote]Begon nog aardig, maar hij is inderdaad net zo overbodig als Legacy. En Vincent Cassel wat 'n afzichtelijke B-acteur is dat, maar Tommy lee Jones kan echt niet meer!..."
Jason Bourne
"...[quote=YOLO]Ah dus je bent een fan van Seven Samurai T+)[/quote]Het origineel die ook dezelfde naam draagt en waar deze van af is geleid!..."
'The Magnificent Seven' openingsfilm van Toronto filmfestival

laatste ratings

watchlist

sonnycorleone heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.