sonnycorleone Avatar

sonnycorleone

Laatste reviews

sonnycorleone heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Duidelijk de beste van reeks hoewel dat niet super moeilijk is. Een 9[/quote]Had veel meer in kunnen zitten, oude cast vond ik niks. Carrie Fisher is inmiddels zo oud, dat je d'r amper herkent. De verwijzingen naar vorige delen in......"
Star Wars: The Force Awakens
"...[quote=Glennekeeeee]moore was een goede bond, alleen het materiaal voor handen was ontzettend zwak[/quote]Moore = less!..."
Spectre
"...[quote=tuonra]Begin van de film is zeer fraai met geweldige doorlopende camerashots in een zeer dynamisch strijdtoneel. Cinematografisch is de film danook zeer okee.. Qua acteren steekt Tom Hardy met kop en schouders boven de rest uit, en is een geno......"
The Revenant
"...[quote=Maxitaxi12]Gisteren deze film gezien in de bioscoop en het is een film waarvan je denkt op het einde: Tja.... dus......! Ze switchen van scene naar scene zonder dat er echt duidelijk wordt wat er met de scene bedoeld word. De eindscene was in......"
The Counselor
"...[quote=johnwayne]Of mijn reactie iets toevoegt of niet doet niet ter zake. Ik schrijf mijn eigen verhaal en kopieer en plak niet de recensies van anderen en plaats die vervolgens onder mijn naam. Als je een recensie neemt van een andere site en je p......"
The Martian

laatste ratings

watchlist

sonnycorleone heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.