sonnycorleone Avatar

sonnycorleone

reacties

  • [quote=Frietgezicht]Duidelijk de beste van reeks hoewel dat niet super moeilijk is. Een 9[/quote]Had veel meer in kunnen zitten, oude cast vond ik niks. Carrie Fisher is inmiddels zo oud, dat je d'r amper herkent. De verwijzingen naar vorige delen in de woestijn waren subtiel en afdoende. Adam Driver is 'n acteur van niks zeg. Daisy Ridley prima gecast en Andy Serkis levert wederom 'n puik stukje werk af!

    als reactie op de film Star Wars: The Force Awakens

  • [quote=Glennekeeeee]moore was een goede bond, alleen het materiaal voor handen was ontzettend zwak[/quote]Moore = less!

    als reactie op de film Spectre

  • [quote=tuonra]Begin van de film is zeer fraai met geweldige doorlopende camerashots in een zeer dynamisch strijdtoneel. Cinematografisch is de film danook zeer okee.. Qua acteren steekt Tom Hardy met kop en schouders boven de rest uit, en is een genot om te aanschouwen (terwijl hij een onsympathiek persone speelt).. Hiermee eindigen de pluspunten van de film, want het acteerwerk van Di Caprio kan samengevat worden met slechts "GRUNT!! x 10000" Niet ovetuigend, want zichtbaar niet gemeend.. Ook niet overtuigend is de aaneenschakeling van ongeloofwaardigheden.. [spoiler] Niet onderkoeld raken in ijskoud water, een berenaanval overleven, met nat buskruit vuur maken, vuur maken in een storm, zwaar gewond toch een klif afdalen, schieten zonder herladen, etc, etc..[/spoiler] Hoedanook wordt het lijden van de figuur Glass veel te veel een vooral veel te lang uitgesponnnen (ik heb op een gegeven moment maar ge-fastforward), en mist de film daardoor een echte inhoud met voldoende onderhoudende verhaallijn.. Tenminste, dat was totop het moment (net over de helft) dat ik de film stop zette en besloot wat nuttigers met m'n tijd te gaan doen.. Kortom, visuele eye candy heeft voorrang gekregen boven alles, en omdat de rest ondermaats is (m.u.v. acteerwerk Hardy) duurt de film veel te lang..[/quote]Jij bent echt niet goed bij je hoofd. Als er één dingetje op aan te merken is, is 't wel dat irritante stemgeluid van Tom Hardy!

    als reactie op de film The Revenant

  • [quote=Maxitaxi12]Gisteren deze film gezien in de bioscoop en het is een film waarvan je denkt op het einde: Tja.... dus......! Ze switchen van scene naar scene zonder dat er echt duidelijk wordt wat er met de scene bedoeld word. De eindscene was in mijn ogen de scene waarin de film pas eigenlijk ging beginnen maar toen stopte de film. Na de film heb je dus geen idee waar de film over gaat en vraag je jezelf af of het de moeite waard was.[/quote]Jaaaaaaaaaaaaaaaaazekerssss! De unrated ext. is nog beter.

    als reactie op de film The Counselor

  • [quote=johnwayne]Of mijn reactie iets toevoegt of niet doet niet ter zake. Ik schrijf mijn eigen verhaal en kopieer en plak niet de recensies van anderen en plaats die vervolgens onder mijn naam. Als je een recensie neemt van een andere site en je plaatst zoiets, dan hoor je dat naar mijn bescheiden mening te vermelden. Bovendien vergelijk ik Exodus nergens met Gladiator en The Counselor vond ik, ondanks een geweldige cast, een ramp.[/quote]Een ramp? Net als jou smaak! O ja je vergat nog wat over je 3d mening te herhalen!

    als reactie op de film The Martian

  • [quote=johnwayne]Datzelfde flikte hij ook al met andere recensies (o.a. 12 Angry Men, Jurassic World en Sicario). Dit is gewoon ordinair jatwerk.[/quote]Jou reactie voegt ook niet veel toe! Exodus(eeuwige vergelijk met Gladiator is onzin) en The Counselor(o.a geweldige cast) zijn prima films, en vond de 3d helemaal niet van toegevoegde waarde.

    als reactie op de film The Martian

  • Film is boven verwachting goed! En diane lane is altijd prettig om naar te kijken!

    als reactie op de film Every Secret Thing

  • Wat 'n lachwekkend slechte film!

    als reactie op de film 3 Days to Kill

  • Goede film! Benicio zet pablo ondanks dat ie niet op 'm lijkt, 'n indrukwekkende acteer prestatie neer.

    als reactie op de film Escobar: Paradise Lost

  • Na 10 minuten uit gezet! Wat 'n goedkope cgi ook al in 't begin.

    als reactie op de film Kingsman: The Secret Service

  • Wat 'n slechte film zeg! En dan te bedenken dat er mensen zijn die 't avatar verhaal zwak vinden. Lachwekkendste dat wipneusje bryce dallas howard halverwege de film uit d'r rokje scheurt en ineens naar de kapper geweest bleek te zijn. De film laat maar weer 'ns zien hoe goed spielberg is, subtiele humor en dito details!

    als reactie op de film Jurassic World

  • Bijzonder goede film!

    als reactie op de film Ex Machina

  • [quote=YOLO]Ah ja idd. Nu weet ik het weer. Bedankt T+)[/quote]Er zit er nog 1,5 in. Bizarre film btw. Maar 'n goede fury road, is nog geen road warrior!

    als reactie op de film Mad Max: Fury Road

  • Exodus is 'n knap gemaakte en mooie film. In dezelfde stijl van kingdom of heaven.

    als reactie op de film Exodus: Gods and Kings

  • [quote=R3puls3]Uitstekende film. Laat goed zien wat er door het hoofd gaat van een Seal in het midden van een oorlog in een vreemd land en hoe hij zich gedraagt als hij weer in zijn eigen land is. Patriottisme op zijn Amerikaans vind ik overdreven, al zal je dat wel weer gaan horen. Eastwood levert een meesterwerk af en Cooper heeft mijn verwachtingen overtroffen, Oscar waardig![/quote]Van de eerste tot en met de laatste letter, volledig mee eens!

    als reactie op de film American Sniper

  • Als er 1 film 'n re-boot/make is deze 't wel! Maar ja geld dat niet voor alle films van bay!

    als reactie op de film The Island

  • Poeh! Wat 'n waardeloze film!

    als reactie op de film Taken 3

  • [quote=JamesBond]En toch nog geeft hij een hoger cijfer :D[/quote]Net zo tegenstrijdig als jij vaak bent! Je weet uiteraard precies wat ik bedoel!

    als reactie op de film Unbroken

  • [quote=Mark]Normaal kijk ik dwars door films heen met overdreven Amerikaans patriottistisch gelul erin, had me ook al ingesteld op een verhaal wat daar vol mee zou zitten. Was tot mijn verbazing niet het geval. Wat ik heb gezien was wel een tikkeltje eenzijdige film over Amerikaanse held, maar wel met sympathie voor de vijand. In ruim twee uur het hele leven van Louis Zamperini, als kind een weggooier, als tiener een Olympische atleet en de rest van zijn leven superman. Ongelofelijk wat die gast allemaal heb mee moeten maken, in het begin van de film met familie en strijdmakkers die hem door de beproevingen sleuren, later in de film zonder echte vrienden. Een aardige misser van Jolie want dat had veel meer sympathie op kunnen leveren, de film duurt ook lang genoeg dus er hadden makkelijk wat personages met diepgang in gekund. Zonder dat is er nog zat te beleven, propellers die van links naar rechts vliegen, bombardementen en meer momenten van oorlog. Zelfs een verdwaalde jumpscare. Alles bij elkaar toch nog topfilm, dat het plot te wensen over laat zie ik dit keer door de vingers.[/quote]Jij lult langdradig! Het is gewoon 'n bijzonder verhaal, uitstekend verfilmd! Met 'n mooie titelsong van coldplay!

    als reactie op de film Unbroken

  • [quote=Tarkus]Uitstekende muziek-docu, met 3 gitaristen uit 3 verschillende generaties. Jack White is voor mij de relatief onbekende in dit verhaal, The Edge is natuurlijk groots in U2, maar mijn voorkeur en bijgevolg meeste interesse ging uit naar Jimmy Page, vooral ook omdat ik een groot Led Zeppelin van was en nog steeds ben. Jack White heeft me aangenaam verrast op deze DVD en dat nodigt uit om meer van deze man te gaan beluisteren en bekijken. Van U2, The Edge, heb ik al menig DVD gezien en daar zal ik DVD van blijven bekijken, een sublieme band is dat. En natuurlijk Led Zeppelin, blij dat er zoveel muziek van hen aan bod kwam in deze docu, van de 3 protagonisten is Jimmy Page ondertussen wel de levende legende. Voor de fans van gitaarsound.. dit is een aanrader hoor !!![/quote]Helemaal niets aan toe te voegen! De spijker op z'n kop!

    als reactie op de film It Might Get Loud

  • Leek wel 2 verschillende films! Alleen de stukken met 't jonge ventje waren wel aardig! Als geheel 3 maal niks! Jammer, had veel meer in kunnen zitten!!!

    als reactie op de film A Walk Among the Tombstones

  • Film van 't jaar!

    als reactie op de film Rush

  • [quote=McClane]Prachtig gefilmd maar veel te traag, waarbij het verhaal opzettelijk zo 'weird' mogelijk lijkt te worden gehouden. Ik hoopte anderhalf uur te kunnen genieten zoals Drive dat voor mij deed, helaas was de film een grote teleurstelling en heb ik me absoluut niet vermaakt. Dat laatste is uiteindelijk mijn voornaamste reden om naar de bios te gaan en het kan op vele manieren bereikt worden, Only God Forgives faalt helaas in vrijwel allemaal. 3/10[/quote]Same here! K.U.T film!

    als reactie op de film Only God Forgives

  • [quote=B@chelor]Visueel top. Soundtrack erg cool. Acteerwerk Cruise in orde; hij is altijd toegewijd. Voor de rest was 't erg oppervlakkig allemaal en het verhaal was zwak. Ik irriteerde me aan die Olga. Alleen maar 1 gezichtsuitdrukking. Een 6je.[/quote]Helemaal mee eens, maar toch 'n 8ie!

    als reactie op de film Oblivion

  • Zeeeeeeeeeeeeeer teleurstellend!

    als reactie op de film Haywire