Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph (2012)

When the game is over, the fun begins

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

Ben normaal gesproken niet zo'n fan van animatiefilms, maar dit is wel een erg goede in dit genre. Het is een sterk verhaal, de karakters worden echt inhoud gegeven (wat ik extra knap vind bij animatie figuren) en de animaties zijn zeer kleurrijk en uitstekend om te zien. Ben geen expert in computerspelletjes en de spelletjes die in de film voorkomen ken ik niet (even op internet gecheckt en volgens mij bestaan de spelletjes echt), maar het concept van de film is erg orgineel. Kortom, een leuke film voor zowel kinderen als volwassenen dus een echte familiefilm. Van mij mag er een vervolg komen. 8/10

Olrik

Avatar

Erg goede film en zowel leuk als voor kinderen als voor volwassenen!
Het verhaal is erg orgineel en bevat veel leuke en goed uitgewerkte revérences naar vele games wat voor gamers erg in de smaak zal vallen.
De personages zijn erg leuk en geestig en ik voelde erg mee met Ralph en zijn problemen en ook de andere personages waren erg goed.
De film oogt erg mooi en is zeer kleurrijk en creatief wat de film erg aantrekkelijk maakte om te gaan zien.
In het verhaal zaten erg veel mogelijkheden en de manier hoe ze het verhaal hebben aangepakt is erg goed, maar het liefst had ik meer gezien van de andere games en werelden en hoop ik zeker op een tweede deel.
Een heerlijke film en niet enkel om Sugar Rush!

8,0 / 10