Grown Ups 2

Grown Ups 2 (2013)

They'll do anything for their families... except grow up.

Adam Sandler brengt opnieuw een lui scenario met een gebrek aan echte grappen in dit vervolg op Grown Ups.
play

4,1 details

  • 101 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigde Staten

In de sequel bevinden Sandler en co. zich wederom op de plek waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Ditmaal zijn de rollen omgedraaid en leren de volwassenen het één en ander van hun kinderen.

Regie
Dennis Dugan
Cast
Maya Rudolph, Tim Meadows, Jon Lovitz, Chris Rock, Steve Buscemi, Georgia Engel, Salma Hayek, Adam Sandler, David Spade, Shaquille O'Neal, Nick Swardson, Maria Bello, Colin Quinn, Kevin James, Alexander Ludwig.
Budget
$ 80.000.000
Opbrengst
$ 246.984.278
Release
12.07.2013
Release NL
18.07.2013
Release DVD
18.02.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Dennis Dugan | Cast: Adam Sandler (Lenny), Kevin James (Eric), Chris Rock (Kurt), Salma Hayek (Roxanne), David Spade (Marcus), Maria Bello (Sally), Maya Rudolph (Deanne), Steve Buscemi (Wiley), e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2013

In 2010 verscheen Grown Ups in de bioscoop. Ondanks dat de film door de critici met de grond gelijk werd gemaakt, was het een enorm succes bij het publiek. Het gevolg is dat we opnieuw worden getrakteerd op de 'volwassen' belevenissen van Lenny en zijn maten. Wie hield van de eerste film kan zijn hart ophalen aan meer van hetzelfde, maar wie de eerste film vreselijk vond, zal deze al helemaal niet kunnen verdragen.

In Grown Ups gingen Lenny en zijn vrouw Roxanne op vakantie naar New England. Dat is ze kennelijk zo goed bevallen, dat ze in de sequel daarheen zijn verhuisd. Lenny scharrelt rond met zijn jeugdvrienden, die ieder op hun eigen manier in de clinch liggen met hun vrouw en/of kinderen. Verder gebeurt er niet zoveel. Lenny & co worden uitgedaagd door een nieuwe generatie vrienden (met aan het roer Taylor Lautner), Lenny's vrouw wil nog een kind en er zitten weer behoorlijk wat pis- en scheetgrappen in. Hoogtepunt vormt een autowas-scène waarin geen vrouwelijke cheerleaders maar een stel hitsige jongemannen de auto schoon maakt. Verder valt er geen echt plot aan te ontdekken.

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

Grown Ups 2 Nieuwsberichten