Hilarische komedie op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Grown Ups 2 direct op de zesde plaats.


Soms is het helemaal niet verkeerd om een slappe komedie op te zetten. Het is dan ook niet raar als je in zo'n film dan Adam Sandler ziet. Op Netflix staan er veel en nu kun je ook Grown Ups 2 op die streamer kijken. En dat doen heel wat mensen, aangezien de komedie nu in de Top 10 staat.

Grown Ups 2 uit 2013 van regisseur Dennis Dugan is een vervolg op Grown Ups uit 2010 en je ziet ook rollen van onder andere Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider en Salma Hayek.

Bedenkelijk ontvangen
Met acht procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes is de ontvangst niet bepaald sterk. Het publiek was iets positiever gezien de 53 procent als Audience Score en een 5,3/10 op de IMDb.

"Grown Ups 2 is iets minder erg dan de eerste film, omdat je nu weet waar je aan begint," schreef Michelle Iwema in haar recensie met 1,5 ster. "Niemand verwacht dat een film als deze een Oscar gaat winnen. Maar het niveau ligt zelfs voor het genre behoorlijk laag."

Nu op Netflix
Wil je Grown Ups 2 graag even zien, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


Nadat Lenny Feder weer naar zijn geboorteplaats is verhuisd, leren hij en zijn vrienden van toen lessen van hun kinderen en enkele lokale bewoners.

NieuwsFilm

meest populair