Sabotage

Sabotage (2014)

Leave no loose ends

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Vind de algemene waardering voor deze film aan de lage kant. Zeker geen slechte actiefilm met Arnold in goede doen. Uiteraard wordt hij ouder maar je moet ook de rol in acht nemen en geen Jason Statham verwachten. Heb me geen moment verveeld 7/10

Tarkus

Avatar

Redelijk goede actiefilm.
Wel hele bloederig, op de gruwel af.... gevoelige zielen zijn gewaarschuwd.
Arnold Schwarzenegger is in tamelijk goede doen, maar de man wordt nu wel duidelijk een beetje té oud voor actieprenten. Al is de actie in deze prent voor hem wat beperkter dan we van hem gewend zijn, en denk dat dat in de toekomst wel zo zal blijven.
Kortom: redelijk goed, maar bloederig !!

Kamehameha

Avatar

johnwayne "Sabotage is een film die rammelt aan alle kanten. De plot is zeer ongeloofwaardig en slecht uitgewerkt. Regisseur Ayer wist schijnbaar niet goed wat hij voor een film wilde maken: een politie/actiefilm met veel gore of een gore film. Dat laatste is het helaas geworden. De talenten van enkele acteurs m.n. Sam Worthington en Terrence Howard worden volledig verkwist. Het team van Schwarzenegger, dat werkzaam is voor de DEA, is een zooitje ongeregeld dat zich net zo crimineel gedraagt als de mensen die ze zouden moeten arresteren. In hun vrije tijd kunnen ze schijnbaar alleen maar zuipen en kijken naar strippers. Het vrouwelijke lid is zelfs een junk. Tijdens een grote operatie stelen ze 10 miljoen dollar van een drugskartel maar worden zelf ook bestolen. Na een tijdje worden de leden één voor één afgeslacht. Natuurlijk is er dan altijd een hardboiled rechtgeaarde cop die de zaak wil oplossen, voor de verrassing is dat ditmaal een vrouw. En hoewel keihard wordt ze bij het eerste lieve woordje van Schwarzenegger helemaal soft en laat zich gebruiken. De film laat zich na een tijdje volledig voorspellen en de moordenaar mag geen verrassing wezen.
Dit wanproduct is terecht hevig geflopt."


According to director David Ayer, Sabotage was heavily cut by the studio in favor of delivering more of an action based film rather than a mystery thriller. The original cut of Sabotage was rumored to be close to 3 hours. (bron imdb)

Ik vond het een vermakelijke film met harde aktie, en echt voorspellend vond ik het ook niet. Zeker geen meesterwerk maar een degelijke popcornfilm.