Safe Haven

Safe Haven (2013)

You know it when you find it.

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

De film komt wat traag en verwarrend op gang. Het duurt wel even eer je snapt hoe de vork in de steel zit en waarom de vrouw een veilige haven zoekt.
Maar eens dat is gebeurt krijgt het verhaal een boost, en hoewel het einde voorspelbaar wordt is er toch een laatste scène die inslaat als een bom.
Bijzonder emotioneel, waarbij velen hun zakdoekjes zullen nodig hebben vermoed ik.
Ik vind dit dus een mooie romantische film, dramatisch ook, en prima vertolkingen.
En dat einde.. die bijzonder scène... ?? Kijken maar, ik verklap het niet !!

fakfilm

Avatar

Prachtige romantische locaties, mooie man, beeldschoon meisje, schattige kindertjes, een begripvolle vriendin, een mevrouw die een geheim kan bewaren en een rotvent die zijn vrouw heeft mishandeld. Wil een mens nog meer in een romantische verhaal ? Nee toch………. Het verhaal is waarschijnlijk bij velen bekend, dus je weet wat je krijgt. Goed misschien zoetsappig voor sommigen, maar dan ga je gewoon niet. Maar voor de liefhebbers (en dat zullen veel vrouwen zijn en de zachtere mannen..Smiley face) maakt dat niet uit als je van dit soort films houdt. Dus heren is je vriendin in een romantische bui, onthoudt het haar niet gewoon gaan. Ga naar een bioscoop met tweezitter en ze hangt waarschijnlijk een paar uur tegen je aan. En wie wil dat niet……Smiley face Jammer genoeg vond ik het einde wat onnatuurlijk. Had wat mij betreft ook wel beter gekund en dan bedoel ik niet het verhaal maar de technische uitvoering. Voor de rest...zoals ik had verwacht. Avondje romatiek zonder hoogte- en dieptepunten.