fakfilm Avatar

fakfilm

Laatste reviews

The Revenant(2015)

"...Eindelijk naar deze film geweest. Had er hoge verwachtingen van en ik val maar gelijk met de deur in huis, niet mijn film. Ik vond (zoals meerdere..."

El Dorado(1966)

"...Op m'n 14e ging ik bijna elke week, met vriendjes, op zaterdag naar de plaatselijke bioscoop. Voor 50 cent (jawel...) kaartje nekkramp. Op die..."

We're the Millers(2013)

"...Heb je om wat voor reden een moeilijke dag gehad, dan is deze film bij uitstek geschikt om je hoofd even leeg te maken. Eerst gezellig wat drinken met..."

Safe Haven(2013)

"...Prachtige romantische locaties, mooie man, beeldschoon meisje, schattige kindertjes, een begripvolle vriendin, een mevrouw die een geheim kan bewaren..."

Lincoln(2012)

"...Historische film en als zodanig moet je hem ook gaan bekijken denk ik. Als je net als ik het racisme nog hebt meegemaakt in de jaren 50/60, dan moet..."

Laatste reacties

"...Vandaag wezen kijken Imax 3D. Had er veel van verwacht, vond hem tegenvallen. Duurt inderdaad, zoals meerdere al hebben gezegd, lang voordat de spanning begint maar dan ook voorspelbare spanning. Kreeg vooral steeds (ik denk door het 3D effect )de i......"
Everest
"...Topfilm.. Misschien niet voor "grootte" publiek, wat wel jammer is. Alles erin. Boeit van begin tot einde. Spanning, humor, muziek, boosheid (kon die man wel vermoorden.....hihihi ), je komt het allemaal tegen in deze film...."
Whiplash
"...[quote=benjamin]Vreemd, ik hoor juist dat het acteerwerk prima zou zijn hier.[/quote] Jah ik geef geen oordeel over het acteerwerk (staat ook niet dat het slecht was...(is) .:)..) .maar genieten van de film........."
Pride
"...Korte reacties hebben ze liever niet. Maar kan hier eigenlijk kort over zijn. Niet twijfelen gaan kijken naar deze film. Heerlijke film. Niet teveel letten op acteerwerk.e.d.......maar gewoon van het verhaal genieten...."
Pride

laatste ratings

7,9
The Revenant (2015)
The Revenant (2015)
8,4
Spotlight (2015)
Spotlight (2015)
7,9
Son of Saul (2015)
Son of Saul (2015)
6,8
Everest (2015)
Everest (2015)

watchlist

fakfilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.