We're the Millers

We're the Millers (2013)

-If anyone asks.

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Leuke komedie met dank aan een top spelende cast. De film heeft zeker zijn momenten dankzij de chemie tussen de 'familie'-leden. het verhaal is leuk maar niet echt memorabel en een echte legendarische scene zal ik er nu niet uit onthouden maar wel zeer onderhoudend allemaal. Toch vond ik het voor een R rated komedie allemaal maar aan de brave kant bijvoorbeeld de strippers die in een r rated komedie allemaal braaf hun kleertjes aanhouden? misschien omdat Anniston niet naakt wou ofzo maar daardoor mist de film vaak zijn pit, en zo zijn er nog enkele voorbeelden te noemen.

Secret1994goesFilm

Avatar

We're The Millers
Leuk filmpje om even de wereld te vergeten.
4 Typetjes worden samengesteld door de leider, David een kleine drugsdealer die tijdens een even komische daad al het geld en z'n drugs verliest en daardoor bij z'n baas in schuld staat.
De baas stuurt hem op een onmogelijke missie om drugs over de grens te halen en David weet niks beter dan met een nepfamilie de drugs te halen en gemakkelijk de grens over te steken.

De film gaat op zich weinig over het drugs'smokkelen' en richt zich meer op de komische en genante momenten die de nep'familie te verduren krijgen.
Ze belanden van de ene spannende,stresserend situatie in de andere,met telkens een komische,genante oplossing.
Je ziet hoe ze uit eindelijk (cliché als het is) elkaar toch beginnen waarderen en voor elkaar opkomen.

Maar veel ga ik hier niet over zeggen. Een leuk filmpje dat me toch wel vaak heeft doen lachen of gewoon komisch beschaamd doen maken Toen de knaap gewoon afwisselend werd gekust/tongd door Emma Robberts en Jennifer Aniston Lucky Bastard :P
Uiteindelijk vind ik gewoon dat ze een soort familie wouden crieeren met allemaal uiteenlopende typetjes bij elkaar en dan er nog een soort verhaaltje rond wikkelde, het drugsgedoe...
Alle acteurs deden het goed maar vond toch dat Will Poulter de show steelde als het arme schaap dat elke keer de pineut was.
8/10

fakfilm

Avatar

Heb je om wat voor reden een moeilijke dag gehad, dan is deze film bij uitstek geschikt om je hoofd even leeg te maken. Eerst gezellig wat drinken met een vriend of vriendin en dan naar deze film. Geen film met moeilijk plot. Niet één waar je vantevoren je moet verdiepen in het verhaal oid. Gewoon een grappige film met simpel verhaal. Voorspelbare, soms flauwe, humor. Leuke cast, ( ging ze steeds sympathieker vinden naarmate de film vorderde ). Grappige personages. Kortom onbezonnen avondje uit. Lachen maar niet bulderen.