Fire with Fire (2012)

Revenge has its own set of rules.

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

Een goede actiefilm met een sterke Josh Duhamel en overtuigende Vincent D'Onofrio als de bad guy. Bruce Willis speelt ook een rol maar die is vrij vlak en het kost hem geen enkele zweetdruppel. Routineklusje voor hem en het maakt je nieuwsgierig wat zijn gage was. Het verhaal is wel wat voorspelbaar, maar de film kent voldoende vaart en actie en verveelt zeker niet. Samenvattend geen topper maar ik vind de waardering op IMDB iets aan de lage kant. 6.5/10

Frietgezicht

Avatar

Voor een Straight2dvd-filmpje toch zeker de moeite waard als je geen hoge verwachtingen hebt.
De film is niet saai en vooral het eerste half uur ong is best sterk maar daarna wordt het een simpele actiefilm die vermakelijk is.

Zat bekenden acteurs die er best zin in lijken te hebben.Willis heeft niet een hele belangrijke rol maar als die ff moet acteren lijkt die er toch wel zin in te hebben.
Ook de hoofdrolspeler doet het prima maar de show wordt gestolen door Vincent D'Onofrio die een fantastische badguy neerzet en de film daardoor in z'n eentje naar een hoger niveau brengt wat met een matige badguy was het weinig soeps geweest.

Jammer alleen van het einde met een brand in een gebouw waar ze weinig last van lijken te hebben(op de badguys na die lachwekkend allemaal bijna in de brand vliegen)en met van die nep vlammetjes op de voorgrond.

Al met al een leuk filmpje.

Orangey

Avatar

Echt zo'n dertien in een dozijn actiefilm die zich veel te serieus neemt. De actie is wel redelijk, het is bij momenten wel geinig. Maar het acteerwerk, het script en dan vooral de scènes die het verhaal emotionele diepgang moeten geven: verschrikkelijk. Ook dat telkens terugkerend pianostukje kan me gestolen worden. Al met al een typische wraakfilm die wel redelijk vermaakt, maar niet omdat hij kwalitatief gezien zo goed is.