Orangey Avatar

Orangey

Laatste reviews

The Green Mile(1999)

"...Best een aardig drama, maar wel een die puur op je emoties speelt. Het verhaal is aardig, maar alles behalve subtiel en ook de lijntjes van..."

Fire with Fire(2012)

"...Echt zo'n dertien in een dozijn actiefilm die zich veel te serieus neemt. De actie is wel redelijk, het is bij momenten wel geinig. Maar het..."

Dear Lemon Lima(2009)

"...Een erg leuke eigenzinnige schoolkomedie. Het onderwerp is niet geheel origineel, maar het wordt op een erg leuke manier gebracht. Vooral het..."

170 Hz(2011)

"...Er zaten wat foutjes in mijn eerdere reactie: 170 Hz is een klein pareltje uit eigen land. Het thema doofheid en de stijl daaromheen is prachtig..."

170 Hz(2011)

"...170 Hz is een klein pareltje uit eigen land. Het thema doofheid en de stijl daaromheen is prachtig gedaan. Door dat bijzondere geluid is de film een..."

Laatste reacties

"...En er is al weer een 10 gegeven. O+..."
Man of Steel
"...Dit is inderdaad geen discussie, eerder een ondervraging: Spider-fan schrijft iets over Skyfall en Benjamin reageert daarop door dat wat Spider-Fan schrijft te bekritiseren te stellen en uit te vergroten (De Oscars, dit was duidelijk ironisch). Al......"
Skyfall
"...Dat 'mother' is een beetje spottend bedoelt, denk ik. Er wordt gezegd dat wezen het best zijn als geheim agent. Aangezien Bond en Silva dezelfde soort achtergrond hebben, zal die laatste ook een wees zijn en daarom M 'mother' noemen. Tenminste dat......"
Skyfall
"...Ten eerste snap ik niet waarom je een reactie van 5 jaar geleden kopieert, ten tweede klopt deze zin niet: [quote=Tarkus] De film won 7 Oscars, en dat is dan ook zeer terecht.[/quote] De film kreeg zeven Oscarnominaties, maar wist er [b]geen enkel......"
The Shawshank Redemption
"...Oeps, verkeerde film.Kan mijn stem weggehaald worden?..."
Lore

laatste ratings

watchlist

Orangey heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.