Orangey Avatar

Orangey

Laatste reviews

The Green Mile(1999)

"...Best een aardig drama, maar wel een die puur op je emoties speelt. Het verhaal is aardig, maar alles behalve subtiel en ook de lijntjes van..."

Fire with Fire(2012)

"...Echt zo'n dertien in een dozijn actiefilm die zich veel te serieus neemt. De actie is wel redelijk, het is bij momenten wel geinig. Maar het..."

Dear Lemon Lima(2009)

"...Een erg leuke eigenzinnige schoolkomedie. Het onderwerp is niet geheel origineel, maar het wordt op een erg leuke manier gebracht. Vooral het..."

170 Hz(2011)

"...Er zaten wat foutjes in mijn eerdere reactie: 170 Hz is een klein pareltje uit eigen land. Het thema doofheid en de stijl daaromheen is prachtig..."

170 Hz(2011)

"...170 Hz is een klein pareltje uit eigen land. Het thema doofheid en de stijl daaromheen is prachtig gedaan. Door dat bijzondere geluid is de film een..."

Laatste reacties

"...Zó positief als deze recensie ben ik niet, desondanks vond ik het een erg sterk liefdesdrama. Vooral door de fantastisch acteerprestaties van Exarchopoulos en Seydoux. De beruchte scènes vond ik ook prachtig, sommigen zullen het wellicht 'too muc......"
La Vie d'Adèle
"...Dat laatste zinnetje klopt niet helemaal...."
Nieuwe trailer biopic 'Diana'
"...Ziet er best leuk uit. Alleen jammer dat de CGI zo de opvalt, af en toe lijkt het net een animatiefilm. (Daar hebben wel meer films last van, trouwens.)..."
Eerste trailer 'The Hobbit: The Desolation of Smaug'
"...[quote=McGraig]Ik mis nog een Poll qua overleden filmmakers als Orson Welles, Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Lean, Cecil B.DeMille, William Wyler, John Huston, Charlie Chaplin, Sydney Lumet..... de lijst van nog actieve regisseurs wordt nie......"
POLL: De films van Guy Ritchie
"...[quote=Filmtotaal]Tom Hardy (The Dark Knight)[/quote] The Dark Knight Rises, natuurlijk!..."
Tom Hardy en Takashi Miike werken samen aan 'The Outsider'

laatste ratings

watchlist

Orangey heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.