Run All Night (2015)

No sin goes unpunished.

Doorsneethriller met Liam Neeson vermaakt zolang hij duurt.
play

6,3 details

  • 114 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
114 Min Verenigde Staten

De ouder wordende huurmoordenaar Jimmy Conlon heeft zijn beste tijd wel gehad. Hij is nu 55 en wordt achtervolgd door zondes uit zijn verleden. Al dertig jaar wordt hij in de gaten gehouden door een rechercheur. Dan wordt zijn zoon het doelwit van een maffiafamilie. Aan Jimmy de keus om te kiezen tussen de maffia, waar hij ooit voor werkte, en zijn echte familie, waar hij geen band meer mee heeft. Jimmy heeft slechts één nacht om een keuze te maken en alles recht te zetten.

Regie
Jaume Collet-Serra
Cast
Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Vincent D'Onofrio, Common, Boyd Holbrook, Bruce McGill, Genesis Rodriguez, Lois Smith, Patricia Kalember, Radivoje Bukvic, Beau Knapp, Daniel Stewart Sherman, James Martinez, Tony Naumovski.
Budget
$ 50.000.000
Release
13.03.2015
Release NL
16.04.2015
Release DVD
25.08.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Liam Neeson (Jimmy Conlon), Ed Harris (Shawn Maguire), Joel Kinnaman (Mike Conlon), Vincent D’Onofrio (Detective Harding), e.a. | Speelduur: 114 minuten | Jaar: 2015

Met sterke acteurs kom je een heel eind, heeft de Spaanse regisseur Jaume Collet-Serra ontdekt. En vooral Liam Neeson blijkt in de smaak te vallen, want na Unknown en Non-Stop markeert Run All Night de derde keer op rij dat hij de Ierse veteraan in de hoofdrol van een actiethriller cast. Die keuze is te begrijpen. Neeson heeft zich de afgelopen jaren overtuigend ontpopt als vijftiger met vuisten, iemand met wie je ondanks zijn leeftijd geen ruzie wilt hebben. Maar het verrassingseffect daarvan is inmiddels wel verdwenen.

En dus wordt het steeds belangrijker of de actiethrillers waar Neeson in meespeelt op andere vlakken dan het acteerwerk nog de moeite waard zijn. Zo werd het recente derde deel uit de Taken-reeks vanwege het herhalingspatroon lauw ontvangen, maar wist A Walk Among the Tombstones het niveau van een doorsneethriller te ontstijgen door zijn grimmige atmosfeer. Zo’n onderscheidende kwaliteit heeft Run All Night vrijwel niet. Jammer, want van een film als deze zijn er al talloze te vinden.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Run All Night Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Het is niet zijn beste, maar ik vond dit toch alweer een goede actiefilm met Liam Neeson. De man st......"

rebel1984

"...Dit is inderdaad een weinig verrassende film. Maar voor de liefhebber van dit genre en van de taken......"

MovieMazzter

"...Zoals in de recensie beschreven een weinig verrassende film met Liam Neeson in de hoofdrol. Veel act......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Run All Night

acties