Nieuwe beelden misdaadfilm 'Run All Night' met Liam Neeson en Ed Harris

Ook is er bekend gemaakt dat Neeson de hoofdrol zal spelen in de remake van 'The Escapist.'

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden sinds we wat te horen kregen over de misdaadfilm Run All Night, maar nu lijkt er weer schot in de zaak te zitten. De film, met in de hoofdrollen Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman en Vincent D'Onofrio, zal over een paar maanden in onze bioscopen te zien zijn, dus mag het wel eens tijd worden dat we materiaal te zien krijgen. Zo heeft Collider de onderstaande beelden met ons gedeeld waarop Neeson als vanouds met een vuurwapen loopt te zwaaien.











Neeson speelt in Run All Night de huurmoordenaar Jimmy Conlon. Hij werd bekend onder de naam "The Gravedigger" en zijn beste vriend is maffiabaas Shawn Maguire (Harris). Vandaag de dag ziet hij het allemaal niet meer zo zitten en wordt hij continue door de misdaden achtervolgt die hij heeft gepleegd. Wanneer zijn vervreemde zoon Mike (Kinnaman) getuige is van een moord, moet Conlon zijn vlees en bloed tegen de maffia beschermen. Samen slaan ze op de vlucht en Conlons enige hulp komt uit een vreemde hoek: een detective (D'Onofrio) die hem de laatste dertig jaar al in de boeien probeert te slaan. Naar verluidt zal het verhaal in een tijdsperiode van 24 uur afspelen.

In gerelateerd nieuws vermeldt Dark Horizons dat de 62-jarige Neeson in de remake van The Escapist (2008) zal spelen. De Britse gevangenisfilm, geregisseerd door Rise of the Planet of the Apes-regisseur Rupert Wyatt, vond destijds zijn leading man in de vorm van Brian Cox. Andere rollen werden vervuld door Damian Lewis, Joseph Fiennes, Dominic Cooper en Liam Cunningham. De film werd door ons naar behoren beoordeeld.



NieuwsFilm

meest populair