Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey (2015)

Mr. Grey will see you now

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Het gebeurt heel heel zelden, maar dit is een film waarvan ik het boek ook heb gelezen.
En laat ik het maar meteen zeggen, het boek is beter.
Hoewel de film aardig het verhaal van in het boek volgt, vooral in het begin, maar daarna worden er toch vele passages overgeslagen, logisch eigenlijk, je kan het ganse boek niet op 2 uur in beeld brengen.
Maar wat meer is, de verbeelding die je hebt als je het boek leest is hier natuurlijk weg, en ik vond het alles bij elkaar nogal 'braaf'... ik had er meer van verwacht.
Niettegenstaande dat ik de vertolkingen wel goed vind, zowel van Dakota Johnson (Anastasia) als van Jamie Dornan (Mr. Grey).
Moet ook wel zeggen dat de film ook niet langdradig is, de 2 uur zijn zo voorbij, ben blij dat ik hem heb gezien.
Maar zoals ik reeds zei, ik vind het té braaf.... het boek is dus wel een aanrader, deze film is dat minder.

Glennekeeeee

Avatar

Wat is het leven hard als je - moetens van je vriendin - naar fifty shades moet gaan zien. zeker als je na 100 minuten half gedrogeerd uit de zaal lijkt te komen. de film is slaapverwekkend, het acteerwerk lachwekkend (ik heb letterlijk liggen lachen in de zaal met het niveau), het verhaal is amper een verhaal te noemen, de erotische scènes zijn belachelijk neergezet en de laatste 30 minuten hoop je na elke scène dat er een einde komt maar ze blijven het steeds uitrekken. het enige positieve aan de film was de muziek en het visuele. voor de rest mag deze reeks zich nog onder het niveau van reeksen à la twilight zetten en dat is toch merkwaardig dat we daar nog onder kunnen gaan

1/10