A Million Ways to Die in the West (2014)

Bring protection

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Wat een tegenvaller...
Seth MacFarlane verbaasde in 2012 iedereen met zijn alom geprezen komedie Ted en dus waren de spanningen hoog opgelopen nadat zijn nieuwe film werd aangekondigd ... A Million Ways to Die in the West.
Zoals zo'n beetje iedereen was ook ik geïnteresseerd is de nieuwe film van MacFarlane, maar jammer genoeg is deze film in vergelijking met Ted een veel minder geslaagde film vol met onzinnige personages en de meest flouwe grappen die je maar kan verzinnen.
De acteerprestaties waren ronduit slecht, het plot was ondanks dat het een parodie op het Western genre was uitermate slecht bedacht, er waren te veel flouwe poep en pies grappen en ik weet nog steeds niet wat Liam Neeson te zoeken had in deze film.
Ik raad je lekker aan om Ted te gaan bekijken en deze lekker te laten liggen.

4.0 / 10

johnwayne

Avatar

Dit is een heel aardige komische western met een aantal zeer geslaagde grappen, maar helaas ook teveel poep- en plashumor (letterlijk). MacFarlane heeft geen westernparodie gemaakt zoals 'Blazing Saddles', maar meer een romantische komedie met r-rated humor die in het wilde westen afspeelt. De film bevat 2 briljante cameo's. De eerste was al vlug uitgelekt en is heel leuk, de 2e is vlak nadat de woorden 'The End' in beeld zijn verschenen en is briljant. De soundtrack is uitstekend gedaan.