johnwayne Avatar

johnwayne

Laatste reviews

The Legend of Tarzan(2016)

"...Dit had een heel goede film kunnen zijn, ware het niet dat regisseur Yates zowat iedere actie-scene weet te verpesten met onnodig veel slo-mo en vaak..."

Spotlight(2015)

"...Spotlight toont hoe journalisten met gedegen onderzoek een grootse affaire op het spoor komen die de katholieke kerk tot op heden in verlegenheid..."

The Shootist(1976)

"...Slechts weinig acteurs is het gegund om op een fenomenale manier hun carrière af te sluiten. John Wayne was één van die weinigen. The Shootist is meer..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Hoewel dit deel uit de serie niet het slechtste is, is het ook niet het beste. Na Days of Future Past, zagen de makers de kans om de eerste trilogie..."

The Westerner(1940)

"...Heel goede western met Gary Cooper als een man die vals beschuldigd wordt van paardendiefstal. een zelfbenoemde rechter, Roy Bean (een man die..."

Laatste reacties

"...Er zijn van die films, die ik ongeacht de recensies, wil zien. Zo heb ik dit jaar, ondanks de kritieken, BvS, Tarzan en Suicide Squad bekeken en kom er met een andere mening uit dan de meeste recensenten, waarvan ik ook vaak het gevoel heb dat ze elk......"
POLL: Laat jij je beïnvloeden door negatieve recensies?
"...[quote=Spider-fan]Er bestaan tegenwoordig technieken waarmee je thuis van de tv kan opnemen en op een gewenst tijdstip terugkijken. :) Ik zou Dracula has Risen from the Grave wel weer eens willen zien. Heel moeilijk aan te komen om één of andere r......"
Klassieke tv-tip: 'Dracula'
"...Dit is echt de beste Dracula-verfilming, met Christopher Lee in bloedvorm......."
Klassieke tv-tip: 'Dracula'
"...Een gevalletje 'been there, done that'. De trailer bereidt je voor op een verrassingsloze horrorfilm. Het eerste deel was overigens een groots gehypt fenomeen. De film zelf vond ik een totale verkwisting van tijd en geld. Het is één van de saaiste ho......"
SDCC2016: Bekijk de trailer van 'Blair Witch'-vervolg 'The Woods'
"...Op Bait na, heb ik wel alles gezien, Het is allemaal best aardig kijkvoer, maar er zit geen enkele echte uitschieter tussen. Training Day valt op door het uitstekende acteerwerk (niet dat in de andere films slecht geacteerd wordt) maar niet omdat het......"
POLL: Beste film van Antoine Fuqua?

laatste ratings

watchlist

johnwayne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.