johnwayne Avatar

johnwayne

Laatste reviews

The Legend of Tarzan(2016)

"...Dit had een heel goede film kunnen zijn, ware het niet dat regisseur Yates zowat iedere actie-scene weet te verpesten met onnodig veel slo-mo en vaak..."

Spotlight(2015)

"...Spotlight toont hoe journalisten met gedegen onderzoek een grootse affaire op het spoor komen die de katholieke kerk tot op heden in verlegenheid..."

The Shootist(1976)

"...Slechts weinig acteurs is het gegund om op een fenomenale manier hun carrière af te sluiten. John Wayne was één van die weinigen. The Shootist is meer..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Hoewel dit deel uit de serie niet het slechtste is, is het ook niet het beste. Na Days of Future Past, zagen de makers de kans om de eerste trilogie..."

The Westerner(1940)

"...Heel goede western met Gary Cooper als een man die vals beschuldigd wordt van paardendiefstal. een zelfbenoemde rechter, Roy Bean (een man die..."

Laatste reacties

"...Wie een echt leuke en goede film over een Alien-invasie wil zien kan het beste kijken naar Independence Day (1996). Wie een fantasieloze en zielloze herhaling wil zien met een scheut Godzilla en slecht acteerwerk kan het beste kijken naar Independenc......"
Independence Day: Resurgence
"...[quote=MovieMazzter]Nog niet zolang geleden Last Man Standing weer bekeken, maar dat komt niet in in de buurt van dit orgineel. [/quote] Ook deze film is een remake. Het origineel is 'Yojimbo' uit 1961 en komt uit Japan. Ook zeer de moeite waard,......"
A Fistful of Dollars
"...Fun-fact: Deze film is een losse remake van 'The Sons of Katie Elder' uit 1965, een western met John Wayne en Dean Martin in de hoofdrollen. Four Brothers plaatst de handeling naar de modernere tijd. Persoonlijk vind ik de klassieke versie beter, leu......"
Four Brothers
"...De enige die 'gepunished' wordt met deze film, is het publiek. Het trieste is dat Ray Stevenson best goed is als de titelfiguur, maar Dominic west als Jigsaw, de plank compleet misslaat. Daarnaast is het verhaal belabberd en de regie beroerd. Oversla......"
Punisher: War Zone
"...Nu al de superhelden-film van het jaar....."
Deadpool

laatste ratings

watchlist

johnwayne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.